Έχεις δει την απίθανη βεράντα στο σπίτι της Ρούλας Ρέβη στην Τήνο

Πατούλια Κατερίνα
Έχεις δει την απίθανη βεράντα στο σπίτι της Ρούλας Ρέβη στην Τήνο

Στην Τήνο βρίσκεται με την οικογένειά της η Ρούλα Ρέβη

Μπορεί οι διακοπές της Ρούλας Ρέβη να αναβλήθηκαν για μερικά εικοσιτετράωρα, μιας και η φωτογράφος βρέθηκε να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας το οποίο και τελικά έλυσε, όμως η οικογένεια Τότσικα βρίσκεται ήδη στο σπίτι της στην Τήνο.

Η φωτογράφος είχε ενημερώσει τους ακόλουθούς της για την περιπέτεια υγείας της και είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Και το ένστικτο μου που μια μέρα πριν τις διακοπές με πήγε στο ιατρείο και που ποτέ δεν με έχει προδώσει το άτιμο , ποτέ όμως. Δεν γκρινιάζω δεν γκρινιάζω είμαι ευγνώμων», είχε πει χαρακτηριστικά η φωτογράφος.

Όσο για το σπίτι στην Τήνο, η οποία αποτελεί αγαπημένο προορισμό του ηθοποιού και την αγαπημένης του Ρούλας, είναι το προσωπικό τους ησυχαστήριο.

Η βεράντα μέσα στις ελιές είναι τουλάχιστον συγκλονιστική ενώ τα έπιπλα κήπου δένουν αρμονικά με το νησιώτικο τοπίο.
Το σπίτι είναι φτιαγμένο ανάμεσα σε φυλλωσιές, χαρίζοντας δροσιά στην οικογένεια ενώ ξεχωρίζει η υπέροχη κούνια εξωτερικού χώρου που φανταζόμαστε πως θα λατρεύουν και τα δίδυμα παιδιά του ζευγαριού.

Στον εξωτερικό χώρο θα βρεις και τσιμεντένια παγκάκια τα οποία είναι ντυμένα με μαξιλάρια και φανταζόμαστε πως εκεί το ζευγάρι απολαμβάνει στιγμές ηλιοθεραπείας.



Η Τήνος αποτελεί αγαπημένο προορισμό των ελλήνων celebrities πολλοί από τους οποίους έχουν σπίτι στο νησί. Δες τις φωτογραφίες από την υπέροχη βεράντα παρακάτω.