Το σπίτι της JLo και του ARod στο Malibu πουλήθηκε και πρέπει να το δεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το σπίτι της JLo και του ARod στο Malibu πουλήθηκε και πρέπει να το δεις

Κρίμα που δεν προλάβαμε να το αγοράσουμε

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια περίπου και φέτος έφτασαν πιο κοντά από ποτέ στον γάμο. Ο Covid όμως είχε άλλα σχέδια για το ζευγάρι, που ανέβαλλε δύο φορές τον γάμο του. Τον Μάρτιο του 2019 ο Alex έκανε πρόταση γάμου στη Λατίνα καλλονή και φυσικά το «yes I do» της τραγουδίστριας ήταν βέβαιο. Πλέον αναμένουμε τη νέα ημερομηνία του γάμου τους, μέχρι τότε όμως θα ρίξουμε μια ματιά στο σπίτι τους στο Malibu.

Στο πρώην σπίτι τους βασικά για να είμαστε ειλικρινείς, αφού προς το παρόν το ζευγάρι και τα παιδιά τους έφυγαν από το σπίτι που είχαν στην παραλία του Malibu, το οποίο και πούλησαν για $6,775,000. Το σπίτι είναι 4.400 τμ με 5 υπνοδωμάτια και 4,5 μπάνια. Όταν το αγόρασαν τον Ιανουάριο του 2019, έκαναν κάποιες ανακαινίσεις. Πιστεύουμε ότι αρχικά σχεδίαζαν να ζήσουν στο σπίτι, αλλά τελικά άλλαξαν γνώμη και αποφάσισαν να το πουλήσουν.

Αγόρασαν το ακίνητο έναντι 6,6 εκατομμυρίων δολαρίων, οπότε σχεδόν «έπεσαν» έξω αφού δεν έβγαλαν ιδιαίτερο κέρδος. Το TMZ έχει φωτογραφίες από το σπίτι της Λατίνας καλλονής και αλήθεια πρέπει να τις δεις. Το σπίτι είναι φανταστικό και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε γιατί αποφάσισαν να το πουλήσουν. Κρίμα που δεν είδαμε νωρίτερα πως πωλείται για να προλάβουμε να νοικιάσουμε... ένα δωμάτιο.

Δες στη gallery που ακολουθεί, το φανταστικό σπίτι του ζευγαριού, που είναι χτισμένο ακριβώς επάνω στην παραλία.