Αυτό το χαρακτηριστικό που έχει το σπίτι του William και της Kate δεν το γνωρίζαμε

Πατούλια Κατερίνα
Αυτό το χαρακτηριστικό που έχει το σπίτι του William και της Kate δεν το γνωρίζαμε

Ναι και κάτι που δεν ξέραμε για το διασμέρισμα των Cambridges μέσα στο Παλάτι

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William μένουν από το 2011 και τον βασιλικό τους γάμο στον διαμέρισμα 1 Α του Kensington.

Μην Πάει όμως το μυαλό σου σε κάποιο στενό και μικρό διαμερισματάκι κάποιας πολυκατοικίας.

Με τον όρο διαμέρισμα 1Α μιλάμε για ένα από τα πιο όμορφα και ευρύχωρα σπίτια του Παλατιού που έχει τέσσερις ορόφους.

Με 20 δωμάτια, 3 κρεβατοκάμαρες, 5 δωμάτια που λειτουργούν ως ρεσεπτιόν, αρκετά μπάνια, ένα βρεφικό δωμάτιο, ένα δωμάτιο- ντουλάπα για τον William κι ένα για την Kate, 9 κρεβατοκάμαρες για το προσωπικό, ένα δωμάτιο- πλυσταριό, ένα δωμάτιο – γυμναστήριο κι ένα δωμάτιο για τις βαλίτσες, το διαμέρισμα της Kate δεν το λες και διαμέρισμα.

Κι όχι μόνο! Το apartment 1A διαθέτει και το δικό του ασανσέρ, έχει μια τεράστια αυλή και νιώθεις λες και είσαι στην εξοχή του Λονδίνου.

Η Κέιτ και ο William μοιράζονται τον κλασικό μεν αλλά με μοντέρνα στοιχεία διαμέρισμά τους, με τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα Γεώργιο, την πριγκίπισσα Charlotte και τον μικρό πρίγκιπα Louis αλλά έχουν ακόμα μια βασική κατοικία, το σπίτι τους στο Norfolk, στο Anmer Hall, όπου η οικογένεια του William πέρασε την καραντίνας της πανδημίας.



Το αγαπημένο σημείο του William και της Kate, το οποίο έχουμε δει να χρησιμοποιούν στα zoom calls τους είναι πίσω από την λευκή πόρτα ενός δωματίου που και οι δύο αγαπούν.