H Kim Cattrall πουλάει το εξοχικό της δίπλα στη θάλασσα και το αγοράζαμε... χτες!

Πατούλια Κατερίνα
H Kim Cattrall πουλάει το εξοχικό της δίπλα στη θάλασσα και το αγοράζαμε... χτες!

Η τηλεοπτική Samantha Jones πουλάει το εξοχικό της

Όχι δεν σου έχουμε κανένα απολύτως νέο για Τρίτη κινηματογραφική συνέχεια του Sex And The City, τουλάχιστον από την τηλεοπτική Samantha Jones. Έχουμε νέα από την 64χρονη Kim Cattrall η οποία έθεσε προς πώληση το εξοχικό της στα Hamptons.

Το εν λόγω cottage, με δύο κρεβατοκάμαρες αγόρασε η Kim το μακρινό 1998, όταν η περιοχή ήταν top στην επιλογή των Νεοϋορκέζων για διακοπές και τριήμερα μακριά από την πόλη.

Το παραθαλάσσιο εξοχικό έχει μια συγκλονιστική θέα, πρόσβαση στη θάλασσα, τζακούζι και πωλείται έναντι 3,25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στο μεσιτικό γραφείο Sotherby’s που ανέλαβε την πώληση επισημαίνεται πως τα γυάλινα παράθυρα και το ξύλινο πάτωμα προσφέρουν ζεστασιά ενώ το εσωτερικό τζάκι κάνει το εξοχικό κατάλληλο για χρήση και τον χειμώνα.



Το εξοχικό διαθέτει και ένα στούντιο με ένα μικρό μπάνιο, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει ως ξενώνας. Τα έπιπλα που έχει επιλέξει η Jones είναι κυρίως ξύλινα ενώ ξεχωρίζει και η ξύλινη προβλήτα με τις ξαπλώστρες μπροστά στο σπίτι αλλά και το πέτρινο σημείο που ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μπορεί να ανάψει φωτιά με θέα τον ωκεανό.

Δες όλες τις φωτογραφίες παρακάτω.