Οι νέες εικόνες από το σπίτι του Harry και της Meghan θα σε ενθουσιάσουν

Πατούλια Κατερίνα
Οι νέες εικόνες από το σπίτι του Harry και της Meghan θα σε ενθουσιάσουν

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle μετακόμισαν μυστικά μέσα στο καλοκαίρι στο σπίτι τους στο Montecito της Santa Barbara.

Μπορεί το royal ζευγάρι να έδωσε περίπου 14.7 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει το σπίτι αυτό, όμως μέχρι τον Αύγουστο το σπίτι αυτό ήταν στο site Giggster και ενοικιαζόταν για 700 δολάρια την ώρα!
Μιλάμε για ένα σπίτι που χαρακτηριζόταν ως ιταλική βίλα με ελαιόδεντρα 100 ετών, με δωμάτιο για τα παιδιά και φυσικά με έναν απίθανο ξενώνα. Πέρα από τα ελαιόδεντρα στο σπίτι έβρισκες λεβάντες και τριανταφυλλιές ενώ εσωτερικά δέσποζε μια χτιστή βιβλιοθήκη, ένα θέατρο, ένα game room, δωμάτιο για τα κρασιά και γκαράζ για πέντε αυτοκίνητα.

Φυσικά, το σπίτι είναι εξοπλισμένο και με σπα, σάουνα, ως και δωμάτιο γυμναστικής με στύλο Pole dancing την στιγμή που η περιγραφή του σπιτιού το έκανε ιδανικό για κάποιον δεν θέλει να φεύγει από το σπίτι του!
Ο ξενώνας έχει δύο μπάνια και δύο κρεββατοκάμαρες, κάνοντάς το ιδανικό για την μαμά της Meghan, Doria Ragland που έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα του εγγονού της Archie.



Το 2009, η τιμή πώλησης του σπιτιού ήταν τα 25 εκατομμύρια δολάρια!