Με μερικές μπάλες & 3 ποτήρια θα έχεις το πιο ωραίο Christmas decor

Με μερικές μπάλες & 3 ποτήρια θα έχεις το πιο ωραίο Christmas decor

Το πιο ωραίο Χριστουγεννιάτικο κηροπήγιο θα το φτιάξεις με τα χεράκια σου

Μόλις 28 μέρες απομένουν για τα Χριστούγεννα, και αν δεν έχεις στολίσει ακόμη, τότε ίσως ήρθε η ώρα να το κάνεις. Όχι δεν είναι πολύ νωρίς για να το κάνεις και ίσα ίσα που αν στολίσεις και δώσεις στο σπίτι σου χαρά, θα φτιάξει η διάθεσή σου για όσο θα είσαι στο σπίτι μέσα και υπό καθεστώς καραντίνας. Αν μένεις μόνη σου ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να περνάς την καραντίνα έτσι, όμως με το να στολίσεις θα φτιάξεις σίγουρα τη διάθεσή σου.

Και αν φέτος δεν ήξερες τι διαφορετικό να φτιάξεις, σου έχουμε βρει την καλύτερη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για να κάνεις τη διαφορά. Βρήκαμε στο Tik Tok το βίντεο που θα σε βοηθήσει να φτιάξεις το πιο cool και όμορφο Χριστουγεννιάτικο κηροπήγιο για το τραπεζάκι του σαλονιού σου.

Αυτό που θα χρειαστείς είναι τρία ποτήρια του κρασιού που όμως δεν θα χρειαστείς άμεσα, μπάλες μικρές χριστουγεννιάτικες στα χρώματα που εσύ θέλεις, αλλά και λουλούδια χριστουγεννιάτικα για το decor. Αν έχεις και πιστόλι σιλικόνης θα μας χρειαστεί και αυτό για να κολλήσεις τα ποτήρια προσωρινά, προκειμένου να ολοκληρώσεις την χριστουγεννιάτικη κατασκευή σου.

Θα σου πάρει ελάχιστο χρόνο για να φτιάξεις την συγκεκριμένη κατασκευή και πάμε στοίχημα πως σου αρέσει πάρα πολύ, και θα ταιριάξει φανταστικά στον χώρο σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις το βίντεο και να ακολουθήσεις βήμα βήμα τη διαδικασία.