Στο σπίτι της Ντορέττας Παπαδημητρίου στα Νότια Προάστια θα ήθελες να μείνεις asap

Στο σπίτι της Ντορέττας Παπαδημητρίου στα Νότια Προάστια θα ήθελες να μείνεις asap

Το σπίτι της είναι απίστευτα μοντέρνο και εντυπωσιακό.

Αν υπάρχει κάτι που κάναμε όλοι πολύ μέσα στο 2020, αυτό είναι το ότι μείναμε σπίτι μας. Μάθαμε τόσο καλά το οίκημα αυτό που πλέον αν μας δέσει κάποιος τα μάτια μπορούμε ακόμη και να μαγειρέψουμε. Το ίδιο ισχύει και για τους celebrities της ελληνικής showbiz, τους οποίους γνωρίσαμε λίγο καλύτερα κοιτάζοντας και γνωρίζοντας τον προσωπικό τους χώρο. Και η αλήθεια είναι πως τη χρονιά αυτή είδαμε πολλά σπίτια διασήμων στα οποία άνετα θα κάναμε κι εμείς καραντίνα.

Μία από τις celebrities ήταν και η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μένει κάπου στα Νότια Προάστια μαζί με τους γιους της και ουκ ολίγες φορές μας έχει δείξει το σπίτι της μέσα από το Instagram account της. Αν κάνεις μια βόλτα στο account της, θα δεις αρκετές φωτογραφίες από χώρους τους σπιτιού της, και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό και μοντέρνο σπίτι.

Μάλιστα πριν από περίπου δύο μήνες η Ντορέττα Παπαδημητρίου άνοιξε το σπίτι της στην εκπομπή «στη Φωλιά των Κου Κου», κι εκεί το είδαμε ακόμη πιο καθαρά. Στο βίντεο είδαμε όλους τους υπέροχους και πολύ ιδιαίτερους χώρους του σπιτιού της, ζηλέψαμε τη μοντέρνα και λειτουργική κουζίνα της, πήραμε έμπνευση και ιδέες για να φτιάξουμε το υπνοδωμάτιό μας, ενώ το σαλόνι της ήταν απλά φανταστικό.

Δες στη gallery που ακολουθεί τις φωτογραφίες, αλλά και το βίντεο παρακάτω.