Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αγαπημένη γωνιά του σπιτιού του είναι σίγουρα αυτή

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αγαπημένη γωνιά του σπιτιού του είναι σίγουρα αυτή

Και φανταζόμαστε τον λόγο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο όμορφους και γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής showbiz. Η εξωτερική του εμφάνιση είναι εντυπωσιακή, ενώ έχει και μία από τις πιο ωραίες φωνές στο ελληνικό μουσικό στερέωμα. Πρόσφατα βρέθηκε για αρκετές μέρες στα top ονόματα συζήτησης, μετά την εμφάνισή του στο πρωτοχρονιάτικο event με τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Αιτία ήταν τα βλέμματα «φωτιά» που αντάλλαξαν με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ωστόσο η ίδια η παρουσιάστρια αρνήθηκε σε δηλώσεις της πως συμβαίνει το παραμικρό ανάμεσά τους, μιας και η ίδια δεν είναι μόνη στη ζωή. Λίγες ημέρες αργότερα κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες από πρόσφατη έξοδο του τραγουδιστή με την σύντροφό του Αλεξάνδρα Φωτοπούλου, και κάπως έτσι οι φήμες σταμάτησαν.

Εδώ βέβαια δεν είμαστε για να σχολιάσουμε το ειδύλλιο αυτό –αν υπήρξε ποτέ- αλλά για να δούμε το σπίτι του Κωνσταντίνου Αργυρού, και συγκεκριμένα την αγαπημένη του γωνιά. Αρχικά, θέλουμε να τονίσουμε πόσο ωραίο σπίτι έχει ο τραγουδιστής. Απίστευτα προσεγμένο, λιτό και πολύ μοντέρνο.

Αν κρίνουμε βέβαια από το πλήθος λήψεων που βρήκαμε από ένα συγκεκριμένο σημείο στο Instagram account του, τότε με σιγουριά θα σου πούμε πως μάλλον βρήκαμε την αγαπημένη του γωνιά. Αυτό είναι ένα σημείο μέσα στο σπίτι του, φανταζόμαστε στο σαλόνι, όπου βρίσκεται το λευκό πιάνο του, με το οποίο όπως έχουμε δει ασχολείται πολύ συχνά.

Μέσα στο κοινοποιημένο περιεχόμενο που βρίσκεται στο account του έχουμε βρει πολλά βίντεο κι αρκετές φωτογραφίες από το σημείο εκείνο, και κάτι μας λέει πως αυτή είναι η αγαπημένη του γωνιά.

Δες το βίντεο παρακάτω και μερικές φωτό στη gallery που ακολουθεί και θα καταλάβεις.