Η Sandra Bullock πούλησε το παραθαλάσσιο σπίτι της και πρέπει να το δεις

Η Sandra Bullock πούλησε το παραθαλάσσιο σπίτι της και πρέπει να το δεις

Γιατί για να το αγοράσεις για 4,2 εκατομμύρια δολάρια μάλλον είναι δύσκολο.

Αν είχαμε 4,2 εκατομμύρια δολάρια, θα κάναμε πολλά πράγματα είναι η αλήθεια. Ένα από αυτά μπορεί να ήταν και η αγορά ενός σπιτιού. Και αν πραγματικά μπορούσαμε, τότε σίγουρα θα αγοράζαμε το σπίτι της Sandra Bullock στη Georgia. Η ηθοποιός πούλησε το τεράστιο κτήμα της στη Georgia στο νησί Tybee έναντι 4,175 εκατομμυρίων δολαρίων - περίπου 2,33 εκατομμύρια δολάρια κάτω από την απαιτούμενη τιμή, ανέφερε το People.

Η star του «Birdbox» αρχικά πουλούσε το σπίτι της για 6,5 εκατομμύρια $ τον Απρίλιο του 2019. Το συγκρότημα δύο κατοικιών, που βρίσκεται μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της Σαβάννας, περιλαμβάνει επτά υπνοδωμάτια, 5,5 μπάνια και βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 11χιλιάδων τ.μ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Bullock αγόρασε το ακίνητο σε τμήματα μεταξύ Ιουνίου 2001 και Μαρτίου 2002 για να συνδυαστεί σε ένα ακίνητο για συνολικά περισσότερα από 4,5 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Variety.

Η κεντρική κατοικία περιλαμβάνει κουζίνα, γυμναστήριο, γήπεδο μπάσκετ και πολλές βεράντες. Και έξω βρίσκεται μια μεγάλη πισίνα και ένα μονοπάτι που οδηγεί κατευθείαν στην παραλία. Ο διπλανός ξενώνας περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, μια αίθουσα παιχνιδιών, μια εξωτερική ψησταριά και μια προσιτή ταράτσα με θέα στον ωκεανό.

Το κτήμα, που πωλήθηκε με την Celia Dunn της Sotheby's International Realty, σύμφωνα με πληροφορίες αγοράστηκε πλήρως επιπλωμένο. Εκτός από την κύρια κατοικία της στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια, η Bullock διαθέτει δώδεκα ακίνητα σε ολόκληρη τη χώρα - συμπεριλαμβανομένων έξι σπιτιών κοντά στο Ώστιν του Τέξας, σύμφωνα με το Variety.

Από τις φωτογραφίες πάντως που θα δεις κι εσύ στη gallery που ακολουθεί το σπίτι είναι πραγματικά απίστευτο. Έχει εσωτερική σκάλα, που το λατρεύουμε αυτό σε ένα σπίτι, και μία θέα φανταστική. Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες όλες τις φωτό που έχουν κυκλοφορήσει.