Η star πουλάει το σπίτι της στο Hollywood Hills και πρέπει απλά να το δεις

Η star πουλάει το σπίτι της στο Hollywood Hills και πρέπει απλά να το δεις

Είναι πραγματικά υπέροχο.

Σου έχουμε πει –και θα στο λέμε ξανά και ξανά- πως δεν υπάρχει τίποτα που να μας αρέσει περισσότερο από τα σπίτια των celebrities. Λατρεύουμε να χαζεύουμε φωτογραφίες από το εσωτερικό τους και αν μπορούσαμε και να μείνουμε μέσα τότε σίγουρα θα ήταν απλά ένα όνειρο.

Μπορεί σήμερα τα social media μας να έχουν γεμίσει με φωτογραφίες από τη χιονισμένη Αθήνα -15 χρόνια είχε να πέσει τόσο χιόνι στο κέντρο της Αθήνας- δεν μπορούμε όμως να μη δώσουμε σημασία στις φωτογραφίες που είδαμε από το σπίτι του διάσημου μοντέλου. Το 28χρονο supermodel και ηθοποιός πουλάει το σπίτι της στο Hollywood Hills για 3,75 εκατομμύρια δολάρια και πρέπει αλήθεια να δεις τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του.

Το Architectural Digest έκανε ένα προφίλ στο σπίτι τον Αύγουστο του 2019 και χαρακτηρίστηκε ως καταφύγιο σαν το νησί του Gilligan. «Το Los Angeles μπορεί να είναι ένα μοναχικό μέρος. Πρέπει πραγματικά να κάνεις μια προσπάθεια να προσεγγίσεις τους ανθρώπους. Εφόσον μία από εμάς ερχόταν πάντα εδώ για τον έναν ή τον άλλο λόγο, το να είσαι με την οικογένεια είχε νόημα», είπε η Cara για την αγορά σπιτιού με την αδερφή της. «Αυτή ήταν η ευκαιρία να χτίσουμε το σπίτι των ονείρων μας. Ευτυχώς, μιλάμε ακόμα».

Η τεράστια διώροφη κατοικία βρίσκεται σε μια περιφραγμένη κοινότητα και διαθέτει πισίνα, αίθουσα προβολής, αίθουσα παιχνιδιών με δύο ξεχωριστά μπαρ και αίθουσα ψυχαγωγίας με στύλο.

Όπως ίσως κατάλαβες από τις δηλώσεις παραπάνω το σπίτι είναι της Cara Delevingne και της αδερφή της Poppy και πλέον το έχει προς πώληση. Να το αποκτήσουμε δεν μπορούμε σίγουρα, μπορούμε όμως να δούμε τις φωτογραφίες του.