Αυτό είναι το διαμέρισμα που πουλά στο San Francisco η Kamala Harris

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Αυτό είναι το διαμέρισμα που πουλά στο San Francisco η Kamala Harris

Ένα από τα σπίτια της Αντιπροέδρου των ΗΠΑ, βρίσκεται στη λίστα προς πώληση.

Λιγότερο από ένα μήνα μετά την ανάληψη της νέας της θέσης, η Αντιπρόεδρος Kamala Harris υπέγραψε συμφωνία για την πώληση του διαμερίσματός της στο Σαν Φρανσίσκο με μεγάλο real estate όμιλο της Αμερικής.

Το ακίνητο βρισκόταν στην αγορά για πάνω από μια εβδομάδα ζητώντας από το μεσιτικό γραφείο που είχε αναλάβει την πώληση να το εντάξει στη λίστα με το ποσό των 660.000 €, σύμφωνα πάντα με το Zillow. Η πράκτορας που έχει καταχωρήσει το ακίνητο είναι η Anne Herrera της Sotheby's International Realty, η οποία επιβεβαίωσε ότι το ακίνητο ήταν σε σύμβαση με την ιδιοκτήτρια αλλά δε θέλησε να σχολιάσει τίποτα παραπάνω, σύμφωνα με το Μansionglobal.

Το διαμέρισμα, που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο ενός boutique κτηρίου με διαμερίσματα στη γειτονιά SOMA της πόλης, είναι περίπου 300 τ.μ και εκτείνεται σε δύο επίπεδα. Στον πρώτο όροφο φιλοξενείται ένα ψηλοτάβανο σαλόνι και η τραπεζαρία του, ενώ σε μια εγχώρια εσοχή βρίσκεται το γραφείο της Harris και ένας μικρός εξωτερικός χώρος. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης μια σοφίτα όπου χρησιμοποιείται ως υπνοδωμάτιο, ένα μπάνιο και ένα δωμάτιο-γκαρνταρόμπα.

Η Kamala Harris αγόρασε το διαμέρισμα έναντι του ποσού των 400.000 € το 2004, το έτος που άρχισε να υπηρετεί ως δικηγόρος της Μαύρης περιοχής της Καλιφόρνιας.

Το ακίνητο είναι ένα από τα πολλά σπίτια που διαθέτει η Αντιπρόεδρος του Λευκού Οίκου στις ΗΠΑ. Η Harris έχει επίσης στην κατοχή της ένα σπίτι στην Ουάσιγκτον και ένα στην περιοχή Brentwood του Λος Άντζελες.

Αυτή τη στιγμή ζει με τον σύζυγό της στο Blair House, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Λευκό Οίκο, ενώ το U.S. Naval Observatory -η παραδοσιακή κατοικία που φιλοξενεί τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ την τετραετία της θητείας του - βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαδικασία ανακαίνισης.

Δες το διαμέρισμα της Harris που βρίσκεται προς πώληση την gallery που ακολουθεί: