7 ιδέες για να κάνεις το μικρό σου δυάρι να μοιάζει ...με παλάτι

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
7 ιδέες για να κάνεις το μικρό σου δυάρι να μοιάζει ...με παλάτι

Για να μπορείς να χαίρεσαι τον μικρό σου παράδεισο χωρίς να σε πνίγει!

Το να ζεις σε ένα στούντιο ή ένα μικρό διαμέρισμα μπορεί να κάνει τις δουλειές του σπιτιού να μοιάζουν παιχνιδάκι όμως κάποιες φορές τα λίγα τετραγωνικά μοιάζουν να σε πνίγουν!

Δε θα μιλήσουμε αυτή τη φορά για την απόκτηση περισσότερων αποθηκευτικών χώρων -που είναι δεδομένο πως ένα μικρό σπίτι έχει απόλυτη ανάγκη-, αλλά για το πώς μπορείς με μερικές διακοσμητικές πινελιές να κάνεις το μικρό σου δυαράκι, μεγαλύτερο! Κάθε φορά που βρισκόμαστε σ΄ένα μικρό σπίτι νιώθουμε πως τα πάντα (ακόμη κι αν είναι άδειο) φαντάζουν πιο στρυμωγμένα, δε συμφωνείς; Είναι απόλυτα λογικό καθώς η ανεπάρκεια των τετραγωνικών σε σχέση με τις ανάγκες μας είναι αντιστρόφως ανάλογα!

Επειδή όμως ζούμε σε μια πυκνοκατοικημένη πόλη, με πολυκατοικίες και συγκεκριμένες πολεοδομικές προδιαγραφές, τα μικρά διαμερίσματα αποτελούν μια μεγάλη μερίδα κατοικιών της πρωτεύουσας. Όχι, δεν είμαστε εδώ για να εντοπίσουμε τα προβλήματα, είμαστε εδώ για να τα λύσουμε.

Και -πίστεψέ με- δεν υπάρχει ωραιότερος καμβάς από ένα μικρό cozy σπίτι που αποπνέει ηρεμία, γούστο, χαλάρωση και θετική ενέργεια! Ένα μικρό σπίτι μπορεί να είναι ομορφότερο από πολλά τεράστια σπίτια που βλέπεις και χαζεύεις στα περιοδικά. Πώς θα καταφέρεις να κάνεις και το δικό σου μικρό δυαράκι να μοιάζει σαν παλάτι;

Σου έχω 7 tips που θα σε κάνουν να θέλεις -εδώ και τώρα- να κάνεις αλλαγές στον πολύτιμο χώρο που ζεις κι αναπνέεις! Πάμε να τις δούμε στην gallery που ακολουθεί: