3 κατασκευές που θα χαρίσουν στο δωμάτιό σου το bohemian style που λατρεύεις

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
3 κατασκευές που θα χαρίσουν στο δωμάτιό σου το bohemian style που λατρεύεις

Ας μυηθούμε στη μαγεία του diy.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ερωτευθείς μ' ένα bohemian style concept. Είναι η αίσθηση της αγνής ελευθερίας που αποπνέει, η μαγεία των παραμυθιών, της εαρινής αύρας και του ατέρμονου ρομαντισμού.

Ένα bohemian style είναι λατρεμένο είτε πρόκειται για την ένδυση του κορμιού ή του σπιτιού μας. Δεν πρόκειται για ένα απλό trend αλλά για μια ολόκληρη φιλοσοφία που κρύβεται μέσα του, μέσα μας! Γήινοι συνδυασμοί, κρόσσια, ονειροπαγίδες, φυσικά υλικά και χρώματα, όλα εναρμονίζεται με την απαλότητα των πιο αληθινών μας συναισθημάτων, της ρομαντική αισθητικής και της αναπόλησης ενός καλύτερου κόσμου.

Αν θέλεις λοιπόν κι εσύ να διακοσμήσεις το σπίτι σου με μερικές πινελιές που θα παραπέμπουν σε boho διάθεση δεν έχεις παρά να δημιουργήσεις μόνη σου μερικές κατασκευές ιδιαίτερα πρωτότυπες, που θα σ΄ενθουσιάσουν. Τι θα έλεγες για ένα πουφ με σπάγκο που αποτελείται όμως από μια ρόδα αυτοκινήτου;

bohemian diy3

Ή πώς θα σου φαινόταν αν μ' ένα κομμάτι καβίλια, δυο βάσεις για τον τοίχο και πολλά κομμάτια από ύφασμα έφτιαχνες την τέλεια κουρτίνα στο στυλ που αγαπάς και εμπνέεσαι; Αν νομίζεις πως όλα όσα σου λέω μοιάζουν δύσκολα και ακαταλαβίστικα, δεν έχεις παρά να πατήσεις το play στο video που ακολουθεί.

Ένα είναι σίγουρο: θα γεμίσεις όρεξη για DIY και ανυπομονησία για να δεις το αποτέλεσμα στο δικό σου σπίτι.