10+2 δωμάτια για να καλωσορίσεις την άνοιξη μέσα από το δικό σου καταφύγιο θετικής ενέργειας

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
10+2 δωμάτια για να καλωσορίσεις την άνοιξη μέσα από το δικό σου καταφύγιο θετικής ενέργειας

Για να εναρμονίσεις τη διάθεσή σου με τον χώρο σου!

Όσο κι αν θέλουμε να καλωσορίσουμε την άνοιξη, να τρέξουμε στη φύση και ν΄απολαύσουμε την αναγέννησή της, η πραγματικότητα είναι άλλη. Ας μην απογοητευόμαστε όμως. Ένα πράγμα που έχω συνειδητοποιήσει μέσα στην καραντίνα, είναι πως τα πάντα στη ζωή εναρμονίζονται με τον τρόπο που τα παρατηρείς.

Αν τα δεις με θετικό πρόσημο, με τον ίδιο τρόπο θα γυρίζουν πίσω σε σένα. Κι επειδή αυτή την περίοδο το μόνο που έχουμε για να νιώθουμε καλά είναι ο προσωπικός μας χώρος, που τόσο μας έχει «υποστεί» την τελευταία χρόνια, ας του δώσουμε αυτό που του αξίζει. Μια ανανέωση ως ανταμοιβή λοιπόν, για την θετική ενέργεια και ασφάλεια που μας προσφέρει τόσους μήνες.

Βλέπουμε χρώματα, συνδυασμούς, ονειρευόμαστε έναν χώρο πιο διαφορετικό από εκείνον που βλέπουμε καθημερινά 24ωρες το 24ωρο και που ακόμη κι αν τον αγαπάμε, μας κάνει να νιώθουμε βαρετά. Ένα touch από άνοιξη είναι όλα όσα έχουμε ανάγκη για να «ανθίσουμε» κι εμείς σαν τα λουλούδια που μετά από έναν βαρύ χειμώνα δείχνουν την ομορφιά τους και χαρίζουν γαλήνη! Η διακόσμηση του προσωπικού μας χώρου πάντα είναι προτεραιότητα, ειδικά σε μια εποχή που το #μενουμεσπιτι έχει γίνει ανάγκη.

Έτσι είναι και ο χώρος μας ή μάλλον έτσι πρέπει να τον νιώθουμε. Σαν ένα λουλούδι που ανθίζει και μεταμορφώνεται. Γι΄αυτό πριν ξεκινήσεις να οραματίζεσαι σχέδια και αλλαγές, κάνε την αρχή μέσα από το δωμάτιό σου. Ναι, είναι ο ιερός χώρος για το σώμα και τον νου. Είναι το ησυχαστήριό σου! Φρόντισε λοιπόν να του δώσεις τη δυνατότητα ν' ανθίσει και να σε γεμίζει με τη θετική του ενέργεια.

Πάμε ν' ανακαλύψουμε μαζί 12 ανοιξιάτικα δωμάτια που σφύζουν από θετικότητα. Κλείσε τα μάτια και ονειρέψου. Μπορεί -με λίγη προσπάθεια- την επόμενη φορά που θ' ανοίξεις την πόρτα του δικού σου δωματίου, ένα από αυτά να είναι το δικό σου δωμάτιο μέσα στη φύση!