Φτιάξε μια υπέροχη κατασκευή για το πασχαλινό σου τραπέζι (photos)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Φτιάξε μια υπέροχη κατασκευή για το πασχαλινό σου τραπέζι (photos)

Δημιούργησε όσα αυγουλάκια θέλεις. Θα αποτελέσουν την πιο όμορφη πασχαλινή νότα του σπιτιού σου!

Πάσχα χωρίς κατασκευές γίνεται; Όχι, δε γίνεται!

Απόψε, μπορείς να διακοσμήσεις το αναστάσιμο τραπέζι με μια απίθανη πασχαλινή ιδέα που θα ενθουσιάσει όχι μόνο εσένα (που θα την κατασκευάσεις) αλλά και τους αγαπημένους σου ανθρώπους που θα βρεθούν δίπλα σου! Έλα να κατασκευάσουμε μαζί μια σύνθεση για το κεντρικό του γιορτινού τραπεζιού σου εύκολα και γρήγορα και κυρίως με άκρως δημιουργικό τρόπο!

Ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθείς τις τεχνικές που έμαθες στο σχολείο και να τις εφαρμόσεις στις πιο ευφάνταστες πασχαλινές κατασκευές σου! Κύριος πρωταγωνιστής; Τα πασχαλινά αυγά σου που θα κλέψουν κυριολεκτικά την παράσταση!

Για να γίνει αριστουργηματικό το έργο τέχνης σου, προτείνουμε να εντάξεις και τα παιδιά σου σε αυτή την τόσο δημιουργική δραστηριότητα.

Με τα χρώματα κιμωλία μπορείς να χρωματίσεις το ευαίσθητο κέλυφος των αυγών και με αρκετά κλαδιά που θα συλλέξεις από τον κήπο σου να φτιάξεις ένα υπέροχο κεντρικό στολισμό για το εορταστικό τραπέζι του Πάσχα.

Αφήστε μαζί τη φαντασία σας να τρέξει σε δάση και λουλουδένιους αγρούς και δημιουργήστε ένα αντίστοιχο σκηνικό στο τραπέζι σας! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσα χαμόγελα θα αποσπάσει!

Δες τα υλικά που θα χρειαστείς και τα steps που πρέπει ν' ακολουθήσεις για την κατασκευή στην gallery που ακολουθεί: