Πώς αντέδρασε ο Alex Rodriguez στην επανασύνδεση Affleck-Lopez;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πώς αντέδρασε ο Alex Rodriguez στην επανασύνδεση Affleck-Lopez;

Μήπως γι’ αυτό γίνονται όλα τελικά;

Τις τελευταίες εβδομάδες όλοι μιλούν για την πιθανή ρομαντική επανένωση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck αφού εντοπίστηκαν σε διακοπές μαζί. Και μπορεί να μάθαμε την αντίδραση της Jennifer Garner, όμως η πιο σημαντική που μας «έκαιγε» ήταν αυτή του Alex Rodriguez.

Και τη μάθαμε, μέσω μιας πηγής που βρίσκεται στο κοντινό περιβάλλον του αθλητή και πρώην αρραβωνιαστικού της JLo. Jennifer και Alex τερμάτισαν επίσημα τον αρραβώνα τους πριν από λιγότερο από ένα μήνα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι ευχαριστημένος που εκείνη έχει ήδη προχωρήσει.

Μια πηγή κοντά στον Alex είπε στο E!News: «Ο A-Rod είναι σοκαρισμένος που η JLo έχει προχωρήσει. Πίστευε πραγματικά ότι θα μπορούσαν να το κάνουν να λειτουργήσει και να επανασυνδεθούν. Έχει φτάσει στη J.Lo προσπαθώντας να συναντηθεί μαζί της και ήταν πολύ σύντομη και απότομη μαζί του».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Alex έφτασε προσπάθησε με κάποιο τρόπο να φτάσει στη Jennifer για την ενημερώσει πως «είναι αναστατωμένος» για την ύπαρξή της με τον Ben.

Η πηγή πρόσθεσε, «Δεν ενδιαφέρεται να αναζωπυρώσει τίποτα με τον ARod και έχει τελειώσει οριστικά μαζί του».

Οι Bennifer εντοπίστηκαν μαζί σε διακοπές στο θέρετρο Big Sky στη Μοντάνα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και τους είδαν να οδηγούν μαζί κατά τη διάρκεια των διακοπών μιας εβδομάδας. Πηγές λένε ότι «ήταν μόνοι, μόνο οι δυο τους».

Sorry Alex, έχασες!