10 ιδέες που θα δώσουν μια νότα φρεσκάδας στην κρεβατοκάμαρά σου (photos)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
10 ιδέες που θα δώσουν μια νότα φρεσκάδας στην κρεβατοκάμαρά σου (photos)

Δες πόσο εύκολα μπορείς να φρεσκάρεις το δωμάτιο που κοιμάσαι χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.

Ανεξάρτητα από την αισθητική του σχεδιασμού της, η κρεβατοκάμαρά σου αποτελεί έναν από τους ιδιαίτερους χώρους που αξίζουν να προάγουν ηρεμία και χαλάρωση. Και επειδή η αίσθηση της χαλάρωσης είναι αλληλένδετη με τη διακόσμηση, το σημαντικότερο όλων είναι το υπνοδωμάτιό σου να διέπεται από αρμονία και ισορροπία σε χρώματα και υφές.

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ανάγκη από μια ξεκούραστη νύχτα που θα καταφέρει να διώξει μακριά το άγχος της ημέρας και την αρνητικά φορτισμένη ενέργειά μας. Έτσι λοιπόν το υπνοδωμάτιό μας πρέπει να έχει χαλαρωτικές αποχρώσεις, πολυτελή κλινοσκεπάσματα και προσεκτικά επιλεγμένα αξεσουάρ που θα βοηθούν το μάτι και την ενέργειά μας να ηρεμήσει.

Κομοδίνα με τη σωστή ποσότητα αποθηκευτικών χώρων, τοίχοι με ιδανικά χρώματα, έπιπλα που φωτίζουν τον χώρο μας χωρίς να τον πνίγουν, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που απαιτούνται για τη δημιουργία ενός χαλαρωτικού αλλά κομψού υπνοδωματίου.

Εάν δεν ξέρεις από πού ακριβώς να ξεκινήσεις με το makeover του δωματίου σου, έχω συγκεντρώσει στην gallery που ακολουθεί 10 ιδέες που με τον πιο αξιόλογο και πρακτικό τρόπο θα κάνουν τον χώρο σου το πιο ιδανικό μέρος για χαλάρωση. Γιατί τι χρειαζόμαστε για να είμαστε καλά; Ιδέες και tips που θα μας κάνουν να ζούμε την καθημερινότητα στο σπίτι ή στο γραφείο (ναι, αυτά είναι τα μέρη που περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας) όσο το δυνατόν καλύτερα.

Με τις ιδέες που θα δεις μπορείς να μεταμορφώσεις μέσα σε ένα σαββατοκύριακο το μικρό ή μεγάλο υπνοδωμάτιό σου στο ιδανικό ησυχαστήριο. Είμαι σίγουρη πως θα εμπνευστείς! Εξάλλου τι χρειαζόμαστε στη ζωή μας; Το έχει πει και η Άννα Βίσση... «έμπνευση»!