10 τρόποι να βάλεις χρώμα στο προσκέφαλο του κρεβατιού σου με μια κίνηση (photos)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
10 τρόποι να βάλεις χρώμα στο προσκέφαλο του κρεβατιού σου με μια κίνηση (photos)

Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι για να ανανεώσεις το προσκέφαλο του κρεβατιού σου. Το μυστικό είναι η φαντασία!

Πόσα πράγματα έχουμε διάθεση να ανανεώσουμε αυτή την εποχή! Από την ψυχολογία μας μέχρι τα πράγματα που μας περιβάλλουν. Και το σπίτι μας είναι ένα από αυτά!

Δεν ξέρω αν σου συμβαίνει συχνά αλλά εγώ κάθε φορά που επιστρέφω στο σπίτι μετά από μια κουραστική ημέρα (φτάσαμε να το λέμε ξανά αυτό και να χαιρόμαστε, έπειτα από 3 lockdown) θέλω να αντικρύζω εικόνες που να μου φτιάχνουν τη διάθεση. Και σαφέστατα μέρος αυτού είναι οι άνθρωποι που αγαπώ, όμως όταν έρχεται η στιγμή που θα ξαπλώσω στο κρεβάτι θέλω ακόμη και μέχρι τη στιγμή που θα παραδοθώ στα χέρια του Μορφέα, να βρίσκομαι σ΄ έναν χώρο που θα με γαληνεύει.

Η κρεβατοκάμαρα είναι ένα σημείο του σπιτιού μας που επιθυμούμε να αποπνέει ηρεμία, ζεστασιά και φρεσκάδα. Κι αν δεν μπορείς ή δεν έχεις χρήματα για να την μεταμορφώσεις, υπάρχουν κάποια μικρά diy μυστικά διακόσμησης που μπορείς να οικειοποιηθείς προκειμένου να κάνεις αλλαγές χωρίς να ξοδέψεις χρήματα. Ένα από τα πιο συνηθισμένα σημεία που αν το μεταμορφώσεις θα αλλάξει όλη την όψη του δωματίου σου είναι το προσκέφαλο του κρεβατιού σου.

Όσο κι αν νομίζεις πως μια μικρή αλλαγή δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά, έχω να σου πω πως αυταπατάσαι!

Αν αγαπάς την ρομαντική διακόσμηση δες εδώ 10 shabby chic κρεβατοκάμαρες που σε μεταφέρουν... στα παραμύθια.

shabbychic10

Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει 10 ιδέες για το πώς μπορείς με λίγη φαντασία και πολύ διάθεση για δημιουργία, να μεταμορφώσεις το αδιάφορο κρεβάτι σου σ' ένα ολοκαίνουριο καμβά που γεννά ξανά διάθεση για ονειρεμένες νύχτες!



Ξύλινες επιφάνειες, μαξιλάρες, κουρτινόξυλα, χρωματικά μοτίβα και κουτιά μπορούν μέσα σε λίγα μόλις λεπτά να γίνουν τα κύρια στοιχεία που θα αλλάξουν το κρεβάτι σου και θα μοιάζει σαν καινούριο. Με αυτή τη διαδικασία να είσαι σίγουρη πως όποια στιγμή νιώθεις πως το δωμάτιό σου σε πνίγει, μπορείς να το μεταμορφώσεις σαν καινούριο.

Πάμε να πάρουμε ιδέες στη gallery που ακολουθεί...