Θέλεις να ντύσεις με ταπετσαρία τον χώρο σου; Μάθε τι πρέπει ν' αποφύγεις

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Θέλεις να ντύσεις με ταπετσαρία τον χώρο σου; Μάθε τι πρέπει ν' αποφύγεις

8 tips που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου πριν αποφασίσεις να την τοποθετήσεις σ' έναν τοίχο του σπιτιού σου.

Μια ταπετσαρία μπορεί πραγματικά να μεταμορφώσει έναν χώρο! Έχει τη δύναμη να αλλάξει την εμφάνιση και την αίσθηση σε ένα δωμάτιο προσθέτοντας μοτίβα, χρώματα και υφές στους τοίχους, με τέτοιον τρόπο που ένα χρώμα δεν μπορεί με τίποτα να το κάνει.

Μην αισθάνεσαι πως η χρήση μιας ταπετσαρίας μπορεί να αλλάξει -έστω και οπτικά- το μέγεθος του δωματίου σου, καθώς οι ιδέες και η ποικιλία από ταπετσαρίες που θα βρεις στο εμπόριο είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα γούστα και τις ανάγκες κάθε καταναλωτή. Μονόχρωμες, floral, με μοτίβα, γεωμετρικά σχήματα και εικόνες που νομίζεις πως ανοίγουν έναν νέο κόσμο στην προοπτική του χώρου σου.

Όσο για την αισθητική; Αυτή συμβαδίζει πάντα με το δικό σου γούστο και το στυλ που έχεις επιιλέξει να δώσεις σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου.

Δες στο video που ακολουθεί πώς μπορείς να τοποθετήσεις μόνη σου μια ταπετσαρία της αρεσκείας σου



Ταπετσαρία στο ταβάνι: Το νέο deco trend της άνοιξης και πώς να το υιοθετήσεις

Για ν΄αλλάξεις τον χώρο σου πρέπει πρώτα να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις; Πώς θα ήθελες να τον διαμορφώσεις και για ποιον λόγο;

Είναι βασικό, όταν τοποθετούμε μια ταπετσαρία να έχουμε μελετήσει από πριν τον χώρο και τις ανάγκες του. Επειδή χρειάζεσαι μια προετοιμασία πριν την τοποθέτηση, καλό θα είναι να έχεις καθαρίσει καλά τον τοίχο σου έτσι ώστε να μπορεί να καλυφθεί σωστά από την ταπετσαρία της επιλογής σου.


https://www.instagram.com/p/CNTZQaKFfJj

Δε χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να μπορείς και μόνη σου να την τοποθετήσεις

Οκ την κόλλησες. Πώς ξεκολλάει τώρα; Μάθε τα πάντα εδώ

Πριν επιλέξεις ανάμεσα στα αμέτρητα σχέδια από ταπετσαρίες που θα βρεις στο εμπόριο, δες στη gallery που ακολουθεί ποια είναι τα 8 tips στα οποία πρέπει να δώσεις βάση...