Ένα λευκό χωλ αποτελεί πάντα αυτό το μαγικό ραβδάκι που τα κάνει όλα πιο όμορφα και πιο φωτεινά. Πόσο πολύ μου αρέσει αυτή η φρεσκάδα στον χώρο γιατί δημιουργεί την αίσθηση της καθαρότητας και της ηρεμίας.

Ο συνδυασμός με το ξύλο και το πράσινο των φυτών αποτελούν το πιο σύγχρονο και στιλάτο χρωματικό «μπέρδεμα». Με γκρι ή μπεζ, ακόμη και με μαύρες πινελιές, μπορεί να χαρακτηρίσει έναν χώρο από το μηδέν. Η αλήθεια είναι πως ένας μικρός χώρος μπορεί να διπλασιαστεί αυτόματα αν τον βάψουμε λευκό.

10 ιδέες για να αναβαθμίσεις το χωλ σου με το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού (photos)

Σκέψου λοιπόν αν τον διακοσμήσεις με υπέροχα minimal έπιπλα, κάδρα, μοναδικά ριχτάρια και μαξιλάρες πόσο elegant μπορεί να δείχνει! Δε χρειάζεται να ανακαινίσεις όλο το χωλ σου για να ανακαινιστεί, αρκεί να αλλάξεις χρώμα στους τοίχους.

Εμπιστέψου την αισθητική σου, τράβηξε τις διακοσμητικές γραμμές που ταιριάζουν στο δικό σου στυλ και απόλαυσε μια φωτεινή είσοδο γεμάτη θετική ενέργεια. Δημιούργησε το χώρο που θέλεις να καλωσορίζει τους φίλους σου, τη γωνιά εκείνη που θα αποτελεί την «εστία» της ευτυχίας σου!

35 halls μπορούν να σου αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις πια τον δικό σου χώρο. Ρίξε μια ματιά..

Πάρε ιδέες για το πώς μπορείς να διακοσμήσεις το hall σου στη gallery που ακολουθεί...