Ετοιμαζόμαστε για τον Σεπτέμβρη: 6 ιδέες για να τον υποδεχτείς στη βεράντα σου (photos)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Ετοιμαζόμαστε για τον Σεπτέμβρη: 6 ιδέες για να τον υποδεχτείς στη βεράντα σου (photos)

Το φθινόπωρο πλησιάζει γι' αυτό πρέπει από τώρα να είσαι προετοιμασμένη να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σου. Γιατί η βεράντα μας είναι όμορφη και μετά το καλοκαίρι!

Επιστρέφουμε σιγά σιγά στη βάση μας μετά από τις καλοκαιρινές μας διακοπές και το μόνο που θέλουμε είναι ...να ξαναγυρίσουμε πίσω. Εκεί όπου περάσαμε υπέροχα, ξεκουραστήκαμε, αναζωογονηθήκαμε, γεμίσα χαμόγελα αλλά και τις μπαταρίες μας για τον χειμώνα που έρχεται.

Και μπορεί να είχαμε συνηθίσει να βρισκόμαστε συνέχεια έξω, όμως τώρα πρέπει να επιστρέψουμε στην βεράντα μας, στον κήπο μας και να τον οργανώσουμε για την νέα σεζόν. Ο Σεπτέμβρης είναι κοντά και η βεράντα μας χρειάζεται την απαιτούμενη ανανέωση.

Πώς θα αλλάξεις τον εξωτερικό σου χώρο με απλά βήματα χωρίς κόστος

Ο Σεπτέμβρης είναι ο πρώτος από τους φθινοπωρινούς μήνες συνεπώς χρειάζεται την απαιτούμενη προσοχή για να μας χαρίσει υπέροχες στιγμές για τη νέα σεζόν που έρχεται. Η επιστροφή στο σπίτι μετά τις καλοκαιρινές διακοπές αποτελεί μια κατάσταση που όλες αντιμετωπίζουμε με «βαριά καρδιά», γι΄αυτό η ανανέωση του είναι το μυστικό για να γίνει αυτή η μετάβαση πιο ομαλή.

veranta4

Μείνε στη βεράντα μέχρι τα πρώτα κρύα του χειμώνα

Ναι, γιατί όχι; Αν δημιουργήσεις έναν χώρο ζεστό, χουχούλικο και εντυπωσιακό, θα θέλεις (και θα μπορείς φυσικά) να κάθεσαι στην βεράντα σου ακόμη και τον χειμώνα.

Και μη φοβάσαι τα κουνούπια: Αυτά είναι τα φυτά που αν τα φυτέψεις στη βεράντα σου, τα διώχνουν μακριά

Οι κολοκύθες έχουν την τιμητική τους

veranta5

Ναι, είναι το σήμα κατατεθέν του φθινοπώρου. Οι κολοκύθες μπορούν να γίνουν η ωραιότερη διακόσμηση για τον στολισμό του εσωτερικού ή του εξωτερικού χώρου κάθε σπιτιού, όπου κι αν βρίσκεται.


https://www.instagram.com/p/CS2fVPIJJDj

Μια πολυθρόνα ποτέ δεν είναι αρκετή

Ωραίο το σαλόνι της βεράντας αλλά σαν την πολυθρόνα που μπαίνεις μέσα, βουλιάζεις και αφήνεσαι δεν έχει... Κάνε το πείραμα και τοποθέτησε μια στην βεράντα σου μαζί με μια υπέροχη λεπτή κουβερτούλα, θα δεις: τίποτα δεν θα μοιάζει το ίδιο!

Στη gallery που ακολουθεί πάρε ιδέες από 6 φωτογραφίες που μοιάζουν πως δημιουργήθηκαν για να σε εμπνεύσουν!

Πηγή φωτογραφιών: goodhousekeeping.com