Το ρετιρέ που είναι σχεδιασμένο για να φιλοξενεί τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Το ρετιρέ που είναι σχεδιασμένο για να φιλοξενεί τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου

Μιλάμε φυσικά για τo εκπληκτικό ρετιρέ διαμέρισμα του ξενοδοχείου Baccarat στη Νέα Υόρκη. Δες την πολυτέλεια ιδίοις όμμασι.

Τι θα έλεγες να ξεναγηθούμε σήμερα σ΄ένα από τα πιο διάσημα ρετιρέ της Νέας Υόρκης; Αυτό το διαμέρισμα φιλοξενεί μερικούς από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου. Βρίσκεται σ΄ένα από τα πιο φημισμένα ξενοδοχεία της πόλης και όπως θα δεις στις φωτογραφίες, προτιμάται από τους διάσημους επισκέπτες του για τις ανέσεις και την εκπληκτική του θέα.

Ο διάσημος interior designer Alexander Reid, έχει ακόμη έναν λόγο για να υπερηφανεύεται στην καριέρα του. Το γνωστό ξενοδοχείο Baccarat στη Νέα Υόρκη, που χαρακτηρίζεται για την πολυτέλειά του (μην ξεχνάς πως ανήκει στην εταιρία Baccarat, που φημίζεται για τα πανάκριβα υαλικά του αριστουργήματα παγκοσμίως) τον εμπιστεύθηκε για να διακοσμήσει αυτό το εκπληκτικό διαμέρισμα στο Μανχάταν.

7 ιδέες για να κάνεις το μικρό σου δυάρι να μοιάζει ...με παλάτι

Το ρετιρέ -που ανήκει στο πεντάστερο ξενοδοχείο της εταιρίας- είναι σχεδιασμένο για να φιλοξενεί τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου και να παρέχει τη δυνατότητα της ηρεμίας, της χαλάρωσης σε ένα περιβάλλον που σε τίποτα δε θυμίζει ξενοδοχείο.


https://www.instagram.com/p/CTnN6mYrtVO

Ο Reid έχει συνδυάσει τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό με τα ακριβά all time classic έπιπλα, δίνοντας έμφαση στο ξύλο και το φως. Οι ζεστές αποχρώσεις του κρεμ, του καφέ και του πράσινου είναι ευδιάκριτες σε όλα τα δωμάτια του διαμερίσματος ενώ τα μεγάλα παράθυρα μαγεύουν τους επισκέπτες με την υπέροχη θέα της Νέας Υόρκης από ψηλά!



Δες το εκπληκτικό διαμέρισμα...