Το rustic σπίτι της Laura Dern θα' θελες όσο τίποτα άλλο να ήταν δικό σου (photos)

Μαρία Ροδίτη
Το rustic σπίτι της Laura Dern θα' θελες όσο τίποτα άλλο να ήταν δικό σου (photos)

Οι bohemian πινελιές στο σπίτι της Laura Dern, στο Brentwood, είναι αυτές που κάνουν την ατμόσφαιρα πραγματικά μοναδική.

Πριν από μερικά χρόνια, η Hollywood star, Laura Dern, αποφάσισε πως θέλει να μετακομίσει σε ένα νέο σπίτι μαζί με τα δύο παιδιά της και οραματίστηκε να ζήσει σε ένα δεντρόσπιτο. Δεδομένου, ωστόσο, ότι στο Los Angeles δεν υπάρχουν σε αφθονία δεντρόσπιτα, η ηθοποιός έπρεπε… να αλλάξει ρότα. Να βρει ένα άλλο καταφύγιο, το οποίο και τελικά βρήκε.

Πρόκειται για ένα υπέροχο, minimal, ρουστίκ σπίτι στο Brentwood, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, που θυμίζει ζούγκλα. Και είναι το σπίτι που σίγουρα κι εσύ θα ήθελες να ζεις!

Το σπίτι της Margot Robbie είναι ένας cozy παράδεισος - Δες το εσωτερικό του (photos)

Η ρουστίκ κατοικία της Laura Dern μαγεύει

Με μια ματιά και μόνο στο σαλόνι και στο καθιστικό της Laura Dern καταλαβαίνεις αμέσως ότι το ρουστίκ στυλ είναι κυρίαρχο.

dern1

Ξύλινες επιφάνειες, όπως coffee tables και τραπεζαρίες, χαλιά και δερμάτινοι καναπέδες, χειροποίητα κομμάτια και απλές γραμμές συνθέτουν το ευρύχωρο, ευήλιο και εντυπωσιακό σπίτι της Hollywood star.

Λάτρης της διακόσμησης

Ρίχνοντας μια ματιά στην παρακάτω gallery και στο σπίτι της Laura Dern, θα καταλάβεις πως η ηθοποιός είναι λάτρης της διακόσμησης. Το έχει, άλλωστε, και η ίδια παραδεχθεί σε συνέντευξή της.



«Όταν θέλω να χαλαρώσω, μου αρέσει να χαζεύω αρχιτεκτονικά περιοδικά και περιοδικά εσωτερικής διακόσμησης, βιβλία τέχνης ή φωτογραφίας. Με κάνουν χαρούμενη. Αρκούν πέντε λεπτά και αμέσως νιώθω σαν… να έχω κάνει mini διαλογισμό», έχει πει η ηθοποιός.

Photos: architecturaldigest.com