Το σπίτι της Adele στο Los Angeles αποτελεί την επιτομή του English style

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Το σπίτι της Adele στο Los Angeles αποτελεί την επιτομή του English style

Μια Λονδρέζα στο Los Angeles. Η Adele ανοίγει το σπίτι της και αποκαλύπει την υπέροχη διακόσμησή του.

 

Μπορεί να μετακόμισε στην Αμερική όμως έχει φροντίσει να μεταφέρει νοερά το παραδοσιακό λονδρέζικο στυλ στο νέο της σπίτι στο Los Angeles. H Adele που δεν έχει συνηθίσει να ζει μόνιμα στην Αμερική, έκανε το μεγάλο βήμα και εγκαταστάθηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Το σπίτι της εντυπωσιάζει. Η τραγουδίστρια «άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της» στην Vogue και μίλησε για όλα. Μπορεί οι 73 απαντήσεις που έδωσε να είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όμως εμείς σταθήκαμε στο εκπληκτικά elegant cottage style σπίτι της που μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από μια επαρχιακή πόλη της Αγγλίας.

Στην είσοδο αντικρίζει κανείς ένα χολ με ένα μικρό καθιστικό, ενώ η μεγάλη rustic σκάλα οδηγεί στα υπνοδωμάτια στον πρώτο όροφο. Η τραγουδίστρια περιηγείται στον μεγάλο διάδρομο που καταλήγει στην κουζίνα η οποία εντυπωσιάζει με τον σχεδιασμό και την αισθητική της.

Justin Timberlake- Jessica Biel: Δες το ονειρικό σπίτι τους στο L.A που μόλις βγήκε στο σφυρί

Όπως αποκαλύπτει και η ίδια στο video, ήθελε να νιώθει πως βρίσκεται στην πατρίδα της. Η cozy αισθητική που αποπνέει αντιπροσωπεύει την ίδια. Μιλώντας στον δημοσιογράφο της Vogue, η ίδια αποκαλύπτει πως «ήθελα να νιώθω αυτή την αίσθηση ενός σπιτιού στην αγγλική εξοχή. Νιώθω πως βρίσκομαι εκεί...».


https://www.instagram.com/p/CVS_2-Bph1W

Η κουζίνα της συνδυάζει τις γήινες αποχρώσεις με πινελιές του σκούρου πράσινου στα έπιπλα. Τα ντουλάπια ακολουθούν το cottage style, έχοντας έναν open space χώρο που επικοινωνεί με την τραπεζαρία και το μικρό καθιστικό.

Το σαλόνι αποπνέει ηρεμία και χαλάρωση. Τα φυτά μέσα στον χώρο γεμίζουν με θετική ενέργεια τον χώρο κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για την Adele. Όσο για τον υπέροχο κήπο της; Τον απολαμβάνει κάθε στιγμή της ημέρας!

Δες το σπίτι της στο video που ακολουθεί...



Το σπίτι της είναι πραγματικά υπέροχο!