Sex and the City: Τώρα μπορείς κι εσύ να κοιμηθείς στο διαμέρισμα της Carrie Bradshaw

Μαρία Ροδίτη
Sex and the City: Τώρα μπορείς κι εσύ να κοιμηθείς στο διαμέρισμα της Carrie Bradshaw

Η Airbnb έκανε πάλι το θαύμα της!

Αν έβλεπες με μανία το Sex and the City, τότε αποκλείεται να μη θυμάσαι και να μην έχεις ζηλέψει το ονειρεμένο διαμέρισμα της Carrie Bradshaw. Dress room, φανταστικά γοβάκια, minimal διακόσμηση, γήινα χρώματα και cute γωνιές συνέθεταν τον προσωπικό της χώρο, τον οποίο… μπορείς κι εσύ τώρα να επισκεφθείς. Και όχι μόνο!

Χάρη στην Airbnb έχεις τώρα κι εσύ τη δυνατότητα να κοιμηθείς, να χαλαρώσεις και να μείνεις στο διαμέρισμα της Sarah Jessica Parker, στη Νέα Υόρκη. Τι λες; Είσαι έτοιμη να γράψεις στον υπολογιστή της Carrie, να φορέσεις φούστα τουτού, να σαρώσεις τους δρόμους και τα WOW clubs της πόλης;

OMG! Carrie Bradshaw εσύ; And Just Like That τα είδαμε όλα...

Η Airbnb αναβιώνει το διαμέρισμα της Carrie Bradshaw

Εν αναμονή το reboot του Sex And The City, που λέγεται πια And Just Like That, η Airbnb δημιούργησε ένα διαμέρισμα, το οποίο είναι πανομοιότυπο με το σπίτι που έμενε η Carrie Bradshaw και το οποίο βρισκόταν στη 66 Perry Street, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Πραγματικά, έχει προσεχθεί και η κάθε λεπτομέρεια, ώστε το διαμέρισμα της Airbnb να είναι ίδιο με εκείνο που έβλεπες στο Sex And the City και στο οποίο... είχε ζήσει επικές στιγμές η Sarah Jessica Parker.

https://www.instagram.com/p/CV0HRfIpHQ_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ήδη η ηθοποιός μίλησε στη USA TODAY για το διαμέρισμα αυτό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος πάντα με ρωτούσε τι θυμάμαι από εκείνο το διαμέρισμα και αυτό που θυμάμαι είναι οι άνθρωποι με τους οποίους πέρασα χρόνο εκεί. Ελπίζω ότι όποιος έρθει με κάποιον φίλο του… θα έχει τη δική του εμπειρία στο διαμέρισμα και θα φύγουν από εκεί όλοι με τις ίδιες, όμορφες αναμνήσεις».

Κορίτσια… Πάμε Νέα Υόρκη!

Με το που μπεις στο διαμέρισμα της Carrie Bradshaw θα… συναντήσεις διαδικτυακά την ίδια. Μη βιάζεσαι! Δεν θα κάνεις web call με τη Sarah Jessica Parker. Θα δεις απλώς τον υπολογιστή της και την πρώτη φράση με την οποία ξεκινούσε πάντα τα άρθρα της: “ I couldn’t help but wonder...”.

pc

Στη συνέχεια, θα έχεις όλο τον χρόνο να «χαθείς» μέσα στο dress room της Carrie και να θαυμάσεις μερικά από τα iconic looks της. Ναι! Και τη χαρακτηριστική τουτού της θα τη βρεις εκεί.



Θες κι άλλα; Πάρε μια γεύση στην gallery από το WOW διαμέρισμα της Carrie Bradshaw και κάνε σε εικόνα εκεί μέσα. Στις 8 Νοεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. Νέας Υόρκης ξεκινά το booking.

Μήπως να αρχίσεις σιγά-σιγά να κοιτάς τις πτήσεις για Νέα Υόρκη;

Photos: @airbnb & @sarahjessicaparker