10 ιδέες για να μετατρέψεις το σαλόνι σου στον τέλειο πρωταγωνιστή των Χριστουγέννων

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
10 ιδέες για να μετατρέψεις το σαλόνι σου στον τέλειο πρωταγωνιστή των Χριστουγέννων

Όποιο κι αν είναι το στυλ σου, υπάρχει ένας τρόπος να διακοσμήσεις το σαλόνι σου ώστε να αποπνέει τη ζεστασιά αλλά και το εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων.

Χριστούγεννα! Όπως και να το δεις, αποτελούν την πιο όμορφη εποχή του χρόνου! Το σπίτι μας γεμίζει στολίδια, αγάπη και ελπίδα!

Τις περισσότερες φορές, το σαλόνι τείνει να είναι το μέρος όπου απολαμβάνουμε τόσες πολλές από τις γιορτές των Χριστουγέννων μας. Εξάλλου, εκεί έχουμε διακοσμήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το σύμβολο των γιορτινών μας στιγμών που μας κρατά συντροφιά μέρα και νύχτα ως η πιο μαγική παρέα. Δίπλα του χαλαρώνουμε, απολαμβάνουμε τις αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες, τα τραπέζια με φίλους και συγγενείς και γιορτάζουμε με τους αγαπημένους μας κάθε στιγμή ακόμη κι αν δεν έχουμε λόγο, απλώς... διάθεση!

Η δημιουργία της τέλειας ιδέας για τη διακόσμηση του σαλονιού μας, του χώρου όπου αποτελεί επίκεντρο των Χριστουγέννων μας, δεν είναι μόνο μια διασκεδαστική εμπειρία, αλλά μας επιτρέπει να απολαύσουμε το πνεύμα των γιορτών όλη την εποχή.

xristoygenniatik dentra2

Δες το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου... αλλιώς! 8 ιδέες για να μοιάζει σαν καινούριο

Είτε έχεις αποφασίσει να σχεδιάσεις έναν τολμηρό χρωματικό συνδυασμό είτε αγαπάς τις πιο ήπιες αποχρώσεις, τόλμησε να ομορφύνεις τον εορταστικά διακοσμημένο χώρο σου με πινελιές που θα τον κάνουν αξιοζήλευτο τόσο στα δικά σου μάτια όσο και στον καλεσμένων σου! Ταίριαξε το σαλόνι σου με τις ιδέες διακόσμησης των Χριστουγέννων που σε αντιπροσωπεύουν ή απλώς πρόσθεσε λεπτές πινελιές στα ράφια, στο τραπέζι ή στους τοίχους, όπου υπάρχει δηλαδή πρόσφορο έδαφος για ελκυστική δημιουργία!

Στο δικό μου σπίτι κάθε Χριστούγεννα είναι μια υπέροχη ιδέα για γιορτή! Ο στολισμός του σπιτιού (και κυρίως του σαλονιού) αποτελεί μια στιγμή στον χρόνο που με γεμίζει χαρά...


https://www.instagram.com/p/CHlfFIgF14g

Δώστε στο σπίτι σoυ και εσύ μια εορταστική αίσθηση, ακόμη και με diy κατασκευές που μπορείς να κάνεις μόνη σου! Τι; Δεν ξέρεις από πού ν' αρχίσεις; Δες το video για να δημιουργήσεις την πιο ευφάνταστη σύνθεση πριν ολοκληρώσεις τον στολισμό του σαλονιού σου.



Και μετά από τις DIY πινελιές που ομορφαίνουν τον χώρο σου, πάμε να δούμε 10 διαφορετικές και άκρως ξεχωριστές ιδέες που μπορούν να χαρίσουν στο σαλόνι σου αυτές τις γιορτές τις υπέροχες χριστουγεννιάτικες πινελιές διακόσμησης που αναζητάς! Ναι, το σαλόνι σου μπορεί να γίνει ο πρωταγωνιστής των Χριστουγέννων, αρκεί να βρεις τον τέλειο τρόπο για να το πετύχεις...

Πηγή φωτογραφιών: Future PLC/ idealhome.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Christmas trends 2021: 4 στυλ για να κάνεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου να ξεχωρίζει

Μπες σε Christmas mood: 7 στολισμένα σαλόνια που θέλουμε να αντιγράψουμε αμέσως