Το εκκεντρικό σπίτι της Victoria και του David Beckham των 11,5 εκατομμυρίων λιρών μοιάζει με παλάτι

Το εκκεντρικό σπίτι της Victoria και του David Beckham των 11,5 εκατομμυρίων λιρών μοιάζει με παλάτι

Αν το δει κανείς νομίζει πως ανήκει σε κάποιον Δούκα ή σ΄ένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και όχι άδικα.

Αγαπούν τη μόδα, τον αθλητισμό και τα elegant σπίτια. Αυτό χαρακτηρίζει τους Beckham και οι ίδιοι δεν τον αρνούνται. Κι επειδή έχουμε σταθεί πολλές φορές στα ρούχα και τον τρόπο με τον οποίο αγαπούν να φροντίζουν το σώμα τους, σήμερα θ΄απολαύσουμε το εξοχικό τους σπίτι στο Cotswolds, ένα πραγματικό παλάτι που αποφάσισαν να πούλησουν πριν από 6 χρόνια.

Εκεί είχαν ζήσει απίστευτες αναμνήσεις. Τι τους ώθησε να το αποχωριστούν; Κανείς δε γνωρίζει! Αν το δει κανείς νομίζει πως ανήκει σε κάποιον Δούκα ή σ΄ένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και όχι άδικα.

H Victoria Beckham και o σύζυγός της David, πέρα από την εντυπωσιακή έπαυλη που έχουν στο Λονδίνο με τους ουδέτερους εσωτερικούς χώρου είχαν αποκτήσει από το 1999 και μια εξοχική κατοικία στο Cotswolds, με rustic διακόσμηση και στοιχεία από την βρετανική μπαροκ αισθητική.

dobrev spiti

Το European style σπίτι της Nina Dobrev είναι ένας επίγειος παράδεισος

Η σχεδιάστρια μόδας και ο πρώην ποδοσφαιριστής αγόρασαν το ακίνητο, γνωστό ως Rowneybury House, το 1999 για 2,5 εκατομμύρια £, αλλά το 2014 το πούλησαν για 11,5 εκατομμύρια £ στον πολυεκατομμυριούχο, Neil Utley. Τι κι αν δεν ανήκει πια σ' εκείνους; Το «Παλάτι» όπως το ονομάζουν, θα μπορούσε να φιλοξενεί τη βασίλισσα ή να αποτελεί μέρος από τα γυρίσματα της σειράς The Crown.

Η τεράστια έπαυλη διέθετε μια πισίνα και 24 στρέμματα γης, και παρόλο που το παρατσούκλι του προέρχεται από τη βασιλική κατοικία της Βασίλισσας, «τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ», δεν υπήρχε τίποτα παραδοσιακό στο εσωτερικό του.

Οι Beckham φέρεται να ξόδεψαν επιπλέον 3 εκατομμύρια λίρες για ανακαινίσεις και διακόσμησαν στην έπαυλη με πολύ εκκεντρικά, θεματικά δωμάτια που δεν ταιριάζουν με τα γούστα όλων. Από τις οροφές με τους καθρέφτες μέχρι τις ζωφόρους με θέματα της Disney, δες το εσωτερικό του σπιτιού για να καταλάβεις...



Στο εσωτερικό, υπάρχουν 7 υπνοδωμάτια, ένα στούντιο ηχογράφησης και ένα γυμναστήριο. Σύμφωνα με το The Independent, η πρωταγωνίστρια των Spice Girls, Victoria, είπε: «Είναι ένα παλιό σπίτι και έχω βάλει ένα διαφορετικό θέμα σε κάθε δωμάτιο. Υπάρχει ένα δωμάτιο σαν μπουντουάρ , με leopar prints παντού και οροφή με καθρέφτη. Μετά είναι η κρεβατοκάμαρά μας, που είναι αρκετά minimal και λευκή, με ένα μεγάλο κρεβάτι με ουρανό, από ξύλο παλιάς βελανιδιάς».

Πιστεύεται ότι η κρεβατοκάμαρα του γιου του ζευγαριού, Μπρούκλιν, που ήταν μικρός τότε, είχε τοποθετημένα φώτα οπτικών ινών αξίας 20.000 λιρών στην οροφή για να αναδημιουργήσουν τον ουρανό, μαζί με μια ζωφόρο με θέμα της Disney.

Κόκκινοι τοίχοι, ένας τεράστιος μεγάλος πολυέλαιο και μεγάλες, χοντρές βελούδινες κουρτίνες, ήταν όλα όσα μπορούσε κανείς να δει στο εσωτερικό. Όσο για τα μπάνια; Λέγεται ότι το ένα από τα πολλά που διέθετε το σπίτι, τιμούσε το είδωλο της Victoria Beckham που δεν ήταν άλλη από την Audrey Hepburn.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το σπίτι της Alicia Keys μοιάζει με mall και έχει θέα στον Ειρηνικό ωκεανό

Το wow σπίτι με τα 10 μπάνια όπου περνά την καραντίνα η Angelina Jolie