9 ιδέες για να στολίσεις την κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου σου με τον πιο stylish τρόπο

Ιωάννα Τζανή
9 ιδέες για να στολίσεις την κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου σου με τον πιο stylish τρόπο

Από κλασικές μέχρι πιο... ιδιόρρυθμες, αυτές οι ιδέες θα σε βοηθήσουν να αντλήσεις έμπνευση και να πρωτοτυπήσεις τα φετινά Χριστούγεννα!

Ο Δεκέμβρης έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του και ακόμη και εσείς που δε στολίσατε το σπίτι σας τον Νοέμβριο, έχετε μπει στη διαδικασία να κατεβάζετε τα εορταστικά διακοσμητικά και στολίδια από το πατάρι.

Όταν μιλάμε για χριστουγεννιάτικο στολισμό, δεν μπορεί να μας έρθει κάτι άλλο στο μυαλό πέρα από το δέντρο που στέκει αγέρωχο σε κάθε σαλόνι την περίοδο αυτή.

enallaktika dentra7

20 ιδέες για να στολίσεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο διαφορετικό από τα συνηθισμένα

Ενώ τα στολίδια και τα φωτάκια αποτελούν βασικό ζήτημα για εσένα όταν βγαίνεις για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σου, συχνά ξεχνάς ότι η κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι αυτή που τραβά την προσοχή κάθε καλεσμένου και κάνει τη διαφορά!



Από την κλασική επιλογή ενός αστεριού, μέχρι μια απλή αλλά stylish κορδέλα, ο τρόπος που θα στολίσεις την κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου σου μπορεί να σε αναδείξει στην πιο ταλαντούχα και... μελετημένη διακοσμήτρια εορταστικού στολισμού!

Παρακάτω θα βρεις τις 9 πιο πρωτότυπες ιδέες προκειμένου να αντλήσεις έμπνευση και να ξεχωρίσεις τα φετινά Χριστούγεννα.

Το κλασικό αστέρι

christmas star

«Είτε πρόκειται για αστέρι είτε για νεράιδα, ανεξάρτητα από το τι θέλετε, η κορυφή του δέντρου είναι το κερασάκι στην τούρτα», λέει ο Christmas Buyer, Jason Billings-Cray, και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του. Εάν κλίνεις προς τον παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο στολισμό, η επιλογή ενός αστεριού είναι τέλεια για την κορυφή του δέντρου σου. Με τις ρίζες του στη θρησκευτική πλευρά των Χριστουγέννων, αλλά με μια ξεκάθαρα μοντέρνα αίσθηση, είναι μια επιλογή που διασχίζει το παρελθόν και το παρόν των Χριστουγέννων. Αυτό το φωτεινό αστέρι στη φωτογραφία προσθέτει μια πιο λαμπερή και εκκεντρική πινελιά στο δέντρο.

Επίλεξε έναν άγγελο για την κορυφή του δέντρου σου

christmas tree

Όποια γυναίκα ξέρει από χριστουγεννιάτικο στολισμό, γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να «περάσει» την αίσθηση της μαγείας και του δέους που χαρακτηρίζουν τα Χριστούγεννα μέσα από το δέντρο της. Το να βάλεις έναν άγγελο στην κορυφή του χριστουγεννιάτικου δέντρου σου (ή μια νεράιδα, για πιο κοσμική προσέγγιση) προσθέτει ακριβώς αυτή την επιζητούμενη μαγεία.

Ακολούθησε το προσωπικό σου στιλ

christmas tree.1

Είτε αποδέχεσαι πλήρως τις εναλλακτικές ιδέες για χριστουγεννιάτικο δέντρο είτε απλά θέλεις ένα δέντρο που να κλίνει προς το προσωπικό σου γούστο, είναι σημαντικό να το κάνεις να είναι μοναδικό για εσένα. Βρες νέους τρόπους για να προσεγγίσεις τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου σου και επίδειξε το προσωπικό σου στιλ, όπως για παράδειγμα προσθέτοντας χάρτινα αλλά super εντυπωσιακά στολίδια τόσο στα κλαδιά όσο και στην κορυφή του δέντρου σου.

Πες «ναι» στην επιλογή μιας κορδέλας

christmas tree.2

Εάν θέλεις ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δέντρου σου να είναι ολοκληρωμένος, τότε συμπλήρωσέ τον με έναν όμορφο και εντυπωσιακό φιόγκο. Οι φιόγκοι αποτελούν μια απλή αλλά αποτελεσματική προσθήκη στη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Στην παρακάτω photo gallery θα αντλήσεις έμπνευση από 5 ακόμη χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Πηγή φωτογραφιών: homesandgardens.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Λευκού Οίκου όπως την επιμελήθηκε για πρώτη φορά η Jill Biden

Τα Χριστούγεννα από την πόρτα φαίνονται! 10 ιδέες για να την κάνεις πιο festive από ποτέ

10 ιδέες για να μετατρέψεις το σαλόνι σου στον τέλειο πρωταγωνιστή των Χριστουγέννων