20 ιδέες για να στολίσεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο διαφορετικό από τα συνηθισμένα

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
20 ιδέες για να στολίσεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο διαφορετικό από τα συνηθισμένα

Το διαφορετικό είναι και το αγαπημένο μου! Αν βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια ή αν είσαι ανήσυχο diy πνεύμα των Χριστουγέννων, δες τα πιο όμορφα εναλλακτικά δέντρα που έχω συγκεντρώσει στο σημερινό άρθρο και... κλέψε ιδέες!

Μπορεί τα Χριστούγεννα να αγαπούν την παράδοση όμως υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα του κόσμου που αγαπά το διαφορετικό! Και ναι, μπορεί για κάποιους το κλασικό παραδοσιακό να μην είναι αυτό που τους ευχαριστεί, αλλά η διαφορετικότητα στη διακόσμηση να κάνει την ψυχή και την αισθητική τους να αναθαρρεί.

Όχι, δεν υπάρχει αυτό το τέλειο, το ιδανικό, το κοινώς αποδεκτό, για τα Χριστούγεννα γιατί γιορτές είναι αυτό που μας κάνει σε προσωπικό επίπεδο χαρούμενους!

Κι αν είσαι από εκείνους που το κλασικό χριστουγεννιάτικο έλατο δεν σου λέει τίποτα απολύτως, πάμε να δούμε όχι 1 ούτε 2 αλλά 20 ιδέες για τον στολισμό ενός εναλλακτικού δέντρου που είμαι σίγουρη πως θα σ΄ενθουσιάσουν με τη μοναδικότητά τους!

advent calendar1

10+1 DIY advent calendars... γιατί η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστουγέννα ξεκινά από τώρα!

Ποιος είπε πως τα λαμπάκια και οι χρωματιστές μπάλες πρέπει να λάμπουν μέσα από τα κλαδιά ενός έλατου; Υπάρχουν και εκείνες οι ιδέες που μετατρέπουν το ξεχωριστό σε μοναδικό art deco μέσα στον χώρο (και όχι μόνο για τα Χριστούγεννα)!

Θα σου αποδείξω μέσα σ' αυτό το άρθρο πως η διαφορετικότητα στη διακόσμηση ακόμη και τα Χριστούγεννα μπορεί να αποτελέσει το μεγαλύτερο μυστικό για να εκπλήξεις τόσο τον εαυτό σου όσο και τους καλεσμένους σου!

To δικό μου εναλλακτικό δέντρο ήταν από ξύλο, πηχάκια και ρεσώ. Για όσους θέλουν φέτος να στολίσουν ένα εναλλακτικό και άκρως οικολογικό δέντρο αυτή είναι η τέλεια ιδέα. Μπορεί εγώ να έφτιαξα ένα μεγάλο δέντρο, εσύ (αν είσαι αρχάρια στο DIY) μπορείς να φτιάξεις ένα πολύ μικρότερο, επιτραπέζιο.


https://www.instagram.com/p/BqKA0ZUHN3C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το 2021 ήταν by far η πιο δύσκολη και διαφορετική χρονιά της ζωής μας! Εδώ, λοιπόν συγκέντρωσα τα πιο πρωτότυπα και funny αγαπημένα μου εναλλακτικά δέντρα που με λίγη δημιουργικότητα, μπορούν να αποτελέσουν έργο τέχνης για το σαλόνι σου!

Πηγή φωτογραφιών: countryliving.com

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Christmas trends 2021: 4 στυλ για να κάνεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου να ξεχωρίζει

Μπες σε Christmas mood: 7 στολισμένα σαλόνια που θέλουμε να αντιγράψουμε αμέσως