Το πνεύμα των Χριστουγέννων ξεκινά ...από τη σκάλα σου! 10 ιδέες για να είναι άκρως festive

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Το πνεύμα των Χριστουγέννων ξεκινά ...από τη σκάλα σου! 10 ιδέες για να είναι άκρως festive

Η σκάλα του σπιτιού μας αποτελεί τον ωραιότερο καμβά για τον στολισμό των ...Χριστουγέννων. Εσωτερική ή εξωτερική, μάς δίνει τη δυνατότητα να μεγαλουργήσουμε.

Μέχρι τώρα, έχουμε βρει ιδέες για το πώς θα στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, πώς θα ομορφύνουμε την εξώπορτα του σπιτιού μας αλλά και πώς θα φροντίσουμε να μυρίζει υπέροχα καθ΄ όλη τη διάρκεια των εορτών, με μπόλικη κανέλα και πορτοκάλι.

Αυτά τα Χριστούγεννα θέλουμε να διέπονται από αγάπη, φροντίδα και δημιουργικότητα, σε κάθε τι που κάνουμε.

Υπάρχει ένας χώρος στο σπίτι μας που πολλές φορές τον αφήνουμε αστόλιστο, κι αυτός είναι η σκάλα μας. Ακόμα κι αν είναι εκτός σπιτιού, είναι ωραίο να της χαρίσεις έναν εορταστικό χαρακτήρα γεμάτο έμπνευση από κάτι Χριστουγεννιάτικο.

xristoygenniatikes kartes3

Κάνε τις χριστουγεννιάτικες κάρτες τον απόλυτο πρωταγωνιστή στη διακόσμηση του σαλονιού σου

Κάποιοι αρκούνται στον στολισμό της εισόδου, ενώ κάποιοι άλλοι μένουν στη διακόσμηση του σαλονιού. Η εσωτερική σκάλα όμως ενόις σπιτιού μπορεί να χαρίσει την πιο festive νότα του σπιτιού και να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σου με την πρώτη ματιά.

Οι ιδέες... πολλές! Μπορείς να καλύψεις τις σκάλες σου με πράσινη γιρλάντα, να την χρησιμοποιήσεις για να στολίσεις τις αγαπημένες ευχετήριες κάρτες σου ή να φτιάξεις μια υπέροχη σύνθεση από χαρτί!



Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγοράσεις τα καλύτερα είδη χειροτεχνίας, τα στολίδια, τις γιρλάντες, τα φωτάκια και τις κορδέλες σου και να ξεκινήσεις να δημιουργείς! Παρακάτω, θα βρεις μερικές από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις για τη σκάλα σου!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 DIY τρόποι για να… μυρίσει το σπίτι σου Χριστούγεννα

Τα ωραιότερα Χριστουγεννιάτικα tattoos για να πάρεις έμπνευση