Τα ωραιότερα Χριστουγεννιάτικα tattoos για να πάρεις έμπνευση

Τα ωραιότερα Χριστουγεννιάτικα tattoos για να πάρεις έμπνευση

Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσεις κι εσύ ένα festive σχέδιο στο κορμί σου;

Τα Χριστούγεννα είναι μία από τις πιο αγαπημένες και γιορτινές περιόδους του έτους. Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο τα περιμένουν κάθε χρόνο πώς και πώς για να χαλαρώσουν, να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να νιώσουν γα τα καλά το πνεύμα τω εορτών.

Κάποιοι φαίνεται πως λατρεύουν τόσο πολύ τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά που αποφάσισαν να κάνουν και σχετικό τατουάζ στο κορμί τους. Ναι, κι όμως! Αρκετοί είναι αυτοί που το τόλμησαν και αψήφισαν το γεγονός ότι αυτό το σχέδιο θα τους ακολουθεί για μια ζωή αφού θα είναι αποτυπωμένο στο δέρμα τους.

Πώς γίνεται το τατουάζ

Οι βελόνες τρυπούν το δέρμα σε βάθος μόνο ενός χιλιοστού για το περίγραμμα του σχεδίου, και δέκατα του χιλιοστού για τη σκίαση και το χρωματισμό, καθώς εντυπώνουν το μελάνι μέσα στο δέρμα, με σκοπό να διαρκέσει για πάντα με τη μορφή που είχε όταν χτυπήθηκε.

Το μελάνι πρέπει να φτάσει στο στρώμα που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το εξωτερικό στρώμα του δέρματος. Τα σωματίδια της μελάνης διασκορπίζονται σε διάφορα μέρη του δέρματος, συμπεριλαμβανομένων των δερματικών κυττάρων.

Πριν κάνεις το πρώτο σου τατουάζ, δεν αρκεί να βρεις ένα ελκυστικό σχέδιο, αλλά πρέπει να γνωρίζεις αρκετές ακόμη πληροφορίες (όπως την προεργασία και την απαιτούμενη φροντίδα), ώστε να διατηρηθεί αργότερα σαν καινούριο. μΠρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία στην καθαριότητα. Βεβαιώσου ότι το studio όπου θα κάνεις το πρώτο σου tattoo, πληρεί όλους τους κανόνες υγιεινής.



Χριστουγεννιάτικα tattoos- Τι να επιλέξεις

https://www.instagram.com/p/CJw3i-1lo2k/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

1) Έλατα

2) Πρωτότυπα χέδια με τον Άγιο Βασίλη

3) Ελάφια

4) Matching tattoos σε xmas διάθεση

5) Χρωματιστές μπάλες

6) Αστέρια

7) Χριστουγεννιάτικα μπισκότα

8) Καμπάνες

tattoos

Sister tattoos: 10+ 2 ιδέες για να «χτυπήσεις» το ίδιο τατουάζ με την αδερφή σου

Πηγή κεντρικής: @potatoo1



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

10+1 DIY advent calendars... γιατί η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστουγέννα ξεκινά από τώρα!

Φωταγωγήθηκε το εμβληματικό δέντρο του Rockefeller Center - 50.000 λαμπάκια και αστέρι 400 κιλών!

Μη χάνεις άλλο χρόνο! Κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί για να δεις μερικά από τα ωραιότερα Χριστουγεννιάτικα tattoos.