Make it small! 6 ιδέες για να στολίσεις ένα μικρό δέντρο στο σπίτι σου και να κλέψει την παράσταση

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Make it small! 6 ιδέες για να στολίσεις ένα μικρό δέντρο στο σπίτι σου και να κλέψει την παράσταση

Γιατί το μέγεθος δεν έχει πάντα σημασία στη διακόσμηση όσο η φαντασία και η έμπνευση!

Τα γιγάντια χριστουγεννιάτικα δέντρα σίγουρα κάνουν αίσθηση αλλά, ας το παραδεχτούμε, πόσοι από εμάς ζούμε σε σπίτια με χώρο για ένα έλατο 3 μέτρων;

Φέτος, λέω ν' αγκαλιάσουμε τις όμορφες και «μικροκαμωμένες» επιλογές που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με ιδέες για μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα! Δέντρα που κάνουν εξίσου το δικό τους statement σ΄έναν χώρο (συγκριτικά με οποιοδήποτε υπερβολικά ψηλό δέντρο) και χαρίζουν στιλ και φινέτσα! Όταν αποφασίσεις ποια από τις πολλές ιδέες που βλέπεις στην αγορά για το στυλ του χριστουγεννιάτικου δέντρου που θα επιλέξεις για αυτές τις γιορτές, σκέψου πρώτα τι χρειάζεσαι πραγματικά το μικρό σου σπίτι.

christmas wreaths photos 1544562573 1

Τα Χριστούγεννα αγαπούν τα στεφάνια! Οι ωραιότερες ιδέες για να φτιάξεις το δικό σου

Μήπως το σπίτι σου είναι χαμηλοτάβανο; Μήπως σου λείπει ο απαιτούμενος χώρος για να τοποθετήσεις το δέντρο σου στο δάπεδο; Όταν λάβεις όλα αυτά υπόψιν σου, τότε σίγουρα θα γίνει πιο ξεκάθαρη και εύκολη η επιλογή σου! Οι σωστές μετρήσεις, οι υπολογισμοί του χώρου και φυσικά η αισθητική σου είναι οι βασικές προϋποθέσεις που θα σε οδηγήσουν στην ιδανική επιλογή και λύση.

Έχοντας ένα πολύ μεγάλο δέντρο μπορεί να κάνει το δωμάτιό σου να φαίνεται πολύ γεμάτο, πνιγμένο, ενώ ένα δέντρο ένα πολύ μικρό δέντρο -από την άλλη- μπορεί να φαίνεται φτωχό. Η απόκτηση ενός δέντρου στο σωστό μέγεθος μπορεί να είναι η τέλεια προσθήκη στο σπίτι σου και να ενισχύσει τη γιορτινή αίσθηση. Επομένως, είτε χρειάζεσαι ένα πιο κοντό δέντρο, μια επιτραπέζια επιλογή ή κάτι εντελώς εκτός των συνηθισμένων, δες στη gallery που ακολουθεί 6 ιδέες που θα σε εμπνεύσουν αν έχεις λίγο χώρο αλλά πολύ φαντασία!

dentro7

Αγαπώ τα Χριστούγεννα και τίποτα δεν σταματά τις ιδέες μου για δημιουργία... Αν νιώθεις κι εσύ σαν κι εμένα, μη σταματάς να διαβάζεις και εμπνεύσου....

Πηγή φωτογραφιών: idealhome.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 DIY τρόποι για να… μυρίσει το σπίτι σου Χριστούγεννα

Τα ωραιότερα Χριστουγεννιάτικα tattoos για να πάρεις έμπνευση