Τα Χριστούγεννα αγαπούν τα στεφάνια! Οι ωραιότερες ιδέες για να φτιάξεις το δικό σου

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Τα Χριστούγεννα αγαπούν τα στεφάνια! Οι ωραιότερες ιδέες για να φτιάξεις το δικό σου

Φτιάξε το πιο όμορφο και άκρως εορταστικό στεφάνι που θα στολίσει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο μια γωνιά του σπιτιού σου.

Τα Χριστούγεννα είναι η κατάλληλη εποχή για να επιδοθούμε σε όλες τις χειρωνακτικές δημιουργικές δραστηριότητες! Το DIY έχει την τιμητική του την ώρα που δεκάδες ιδέες κατακλύζουν το διαδίκτυο!

Όπως έχεις καταλάβει, είμαι λάτρης της δημιουργίας και του DIY, συνεπώς δε θα μπορούσα να μην αναζητώ καθημερινά καινούριες, πρωτότυπες ιδέες για να στολίσουμε το σπίτι μας με festive mood. Κι ενώ έχουμε ήδη στολίσει κάθε γωνιά, το δωμάτιό μας και πολλούς άλλους χώρους του σπιτιού, ο δημιουργικός μας οίστρος δε σταματά ποτέ. Πάντα υπάρχει χώρος για διακόσμηση καθώς τα Χριστούγεννα δε θα έλεγαν πως μόνο το επιτρέπουν αλλά κυρίως το απαιτούν!

xristoygenniatikes kartes3

Κάνε τις χριστουγεννιάτικες κάρτες τον απόλυτο πρωταγωνιστή στη διακόσμηση του σαλονιού σου

Σήμερα θα βρούμε τρόπους για να φτιάξουμε το πιο υπέροχο χριστουγεννιάτικο στεφάνι που θα διακοσμήσει το τζάκι, την πόρτα ή μια όμορφη γωνιά του σαλονιού μας.

Οι ιδέες αμέτρητες. Δες και μόνη σου πόσο εύκολο είναι...



Κι αφού είδες πώς μπορείς εύκολα και γρήγορα να φτιάξεις το δικό σου στεφάνι από πρασινάδα, δες τι άλλες κατασκευές μπορούν να το πλαισιώσουν! Τι; Δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ; Με λίγο φρέσκο έλατο και κορδέλες μπορείς να δημιουργήσεις τις πιο όμορφες συνθέσεις για να ομορφύνεις το τραπέζι σου!

Δε χρειάζεται κόπο ούτε να είσαι expert στο DIY. Στο video που ακολουθεί δες το χρειάζεσαι και πώς να υλοποιήσεις την κάθε ιδέα σου!



Οι ιδέες δεν σταματούν μόνο σ΄ένα video. Μπορείς να βρείς έμπνευση στη gallery που ακολουθεί..

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

8 DIY τρόποι για να… μυρίσει το σπίτι σου Χριστούγεννα

Τα ωραιότερα Χριστουγεννιάτικα tattoos για να πάρεις έμπνευση