7 χριστουγεννιάτικα art de la table για να κάνεις το τραπέζι σου τον πρωταγωνιστή του ρεβεγιόν

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
7 χριστουγεννιάτικα art de la table για να κάνεις το τραπέζι σου τον πρωταγωνιστή του ρεβεγιόν

Το γιορτινό σου τραπέζι χρειάζεται να κλέψει την παράσταση όχι μόνο με τα εδέσματα αλλά και με την ομορφιά του!

Κι εκεί που νομίζουμε πως όλα τα έχουμε κανονίσει, πλησιάζει η στιγμή του ρεβεγιόν και πελαγώνουμε ξανά και ξανά! Αφού το αντιμετωπίζουμε κάθε χρόνο, γιατί δε βάζουμε μυαλό;

Το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν πλησιάζει και φέτος γι' αυτό προτείνω από τώρα να ξεκινήσεις να οργανώνεις όχι μόνο τα φαγητά που θα ετοιμάσεις για τους καλεσμένους σου αλλά και τη διακόσμηση που θα επιμεληθείς για να στολίσει το γιορτινό σου τραπέζι!

mikro dentro1

Make it small! 6 ιδέες για να στολίσεις ένα μικρό δέντρο στο σπίτι σου και να κλέψει την παράσταση

Η διακόσμηση του εορταστικού τραπεζιού με πολύ προσοχή αποτελεί έναν απλό τρόπο για να μπούμε όλοι στο πνεύμα των Χριστούγεννων και να δείξουμε στους αγαπημένους και τους καλεσμένους μας λίγη επιπλέον αγάπη και προσοχή! Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να ομορφύνεις το τραπέζι που θα γεμίσει ανθρώπους με χαρά, γευστικά εδέσματα και θετική ενέργεια. Είτε αγαπάς τη minimla αισθητική, είτε είσαι λάτρης του μπαρόκ ή του elegant chic, όπως έχω πει πολλές φορές, τα Χριστούγεννα αγαπούν την υπερβολή!


https://www.instagram.com/p/CXe62jUthZM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γι' αυτό λοιπόν είτε θέλεις να ομορφύνεις το τραπέζι σου για ένα εορταστικό brunch, τσάι ή οικογενειακό δείπνο, είτε απλά θέλεις να είναι όμορφο όλες τις ώρες, πάμε να δούμε μαζί 7 tips διακόσμησης που αρμόζουν ιδανικά για κάθε σπίτι αυτές τις μέρες!



Τα στυλ πολλά και διαφορετικά, ανάλογα με την αισθητική σου διάλεξε αυτό που μιλάει στην ψυχή σου και φέρνει το πνεύμα των Χριστουγέννων πιο κοντά στα όνειρά σου!

Εξάλλου, λίγη μαγεία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα Χριστούγεννα αγαπούν τα στεφάνια! Οι ωραιότερες ιδέες για να φτιάξεις το δικό σου

8 DIY τρόποι για να… μυρίσει το σπίτι σου Χριστούγεννα