Κάνε χώρο στον κήπο! Δούλεψε με στυλ μέσα από αυτό το φουτουριστικό γραφείο και άλλαξε διάθεση

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Κάνε χώρο στον κήπο! Δούλεψε με στυλ μέσα από αυτό το φουτουριστικό γραφείο και άλλαξε διάθεση

Το φουτουριστικό αυτό γραφείο χωρίζει με τον πιο stylish τρόπο το σπίτι από τον χώρο εργασίας σου.

Από τη στιγμή που η εργασία από το σπίτι έχει γίνει πια ο κανόνας, πολλοί έχουν συνειδητοποιήσει την ανάγκη για έναν ειδικό χώρο γραφείου που θα τους κάνει πιο αφοσιωμένους και πιο παραγωγικούς. Έτσι λοιπόν όλοι μας αναζητήσαμε χώρους μέσα αλλά και έξω από το σπίτι που παρέχουν όλες τις υπηρεσίες για να μπορούμε να εργαζόμαστε σε πραγματικές συνθήκες και να αποδίδουμε καθημερινά σε όλες τις επαγγελματικές προκλήσεις.

Κάποιοι έκαναν γραφείο μια γωνιά του σαλονιού τους ενώ κάποιοι άλλοι διαμόρφωσαν ακόμη και την κουζίνα τους για να μπορούν να εργάζονται χωρίς περισπασμούς και προβλήματα. Αν όμως αναζητάς έναν χώρο έξω από το σπίτι και διαθέτεις μεγάλο κήπο (αυτό είναι βασική προϋπόθεση) ίσως είναι καιρός να αναζητήσεις εξωτερικές λύσεις.

paragogikotita decor1

Απογείωσε την παραγωγικότητα σου κάνοντας 5 έξυπνες αλλαγές στον χώρο όπου εργάζεσαι

Το Workstation Cabin της Hello Wood είναι ένα προκατασκευασμένο οικιακό γραφείο που είναι ιδανικό για άτομα που διαθέτουν αυλές ή κήπο, καθώς χρειάζεται χώρο για να τοποθετηθεί και μόλις δύο ημέρες για να ολοκληρωθεί. Η καμπίνα του έχει ένα χαρακτηριστικό σχήμα που λειτουργεί και ως γλυπτό εξωτερικού χώρου.


https://www.instagram.com/p/CB5ycGLhYUR

Το Hello Wood χρησιμοποιεί ασυνήθιστες γωνίες για να καθορίσει τη μορφή της δομής του. Προκειμένου να φιλοξενήσει πολλούς ανθρώπους σε ένα σχετικά μικρό δωμάτιο, το εσωτερικό έχει σχεδιαστεί για μέγιστη ευελιξία χωρίς μόνιμα έπιπλα εκτός από έναν πάγκο που χρησιμεύει για να μπορεί να κρύβει το κλιματιστικό. Η μόνωση —καθώς και τα κομμάτια που εφαρμόζουν σφιχτά— κάνει την καμπίνα ηχομονωμένη για εστιασμένη εργασία.

Το εσωτερικό παραμένει καλά φωτισμένο χάρη στα μεγάλα παράθυρα και τους φεγγίτες που ταιριάζουν με την αισθητική και τη φιλοσοφία της κατασκευής. «Ξεκινήσαμε να σχεδιάζουμε το Workstation Cabin λίγους μήνες πριν από το lockdown», λέει ο συνιδρυτής Dávid Ráday. «Αν και υπήρχε ανάγκη για περισσότερες ξεχωριστές αίθουσες συσκέψεων πριν από την πανδημία, υπάρχει τώρα μια ταχέως αυξανόμενη ζήτηση για απομονωμένες εργασιακές δυνατότητες». Οι σχεδιαστές φαντάζονται τώρα ότι το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εταιρείες ως ευέλικτες αίθουσες συσκέψεων ή από άτομα και οικογένειες που θέλουν έναν χώρο εργασίας μέσα στο σπίτι.

Το Workstation Cabin ξεκινά από 25.000€ και ανάλογα με τις παροχές και τις ανάγκες του πελάτη η τιμή αυξάνεται. Τι λες; Θα το ήθελες; Για να αποφασίσεις μπες να δεις αναλυτικές φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δουλεύεις από το σπίτι; Πώς να δημιουργήσεις έναν φωτεινό και άνετο χώρο που θα σε εμπνέει

Πώς θα κάνεις μια γωνιά έξω από το σπίτι σου γιορτινό χώρο υποδοχής