Καλομοίρα - Γιώργος Μπούσαλης: Το σπίτι τους στην Νέα Υόρκη είναι βγαλμένο από παραμύθι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Καλομοίρα - Γιώργος Μπούσαλης: Το σπίτι τους στην Νέα Υόρκη είναι βγαλμένο από παραμύθι

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ζουν μόνιμα στην Αμερική σε μια υπέροχη κατοικία.

Η Καλομοίρα και ο σύζυγός της Γιώργος Μπούσαλης ζουν μόνιμα στην Αμερική τα τελευταία χρόνια και έχουν δημιουργήσει μία πανέμορφη οικογένεια μαζί με τα τρία τους παιδιά (Δημήτρη, Νίκο και Αναστασία). Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας έχουν επιλέξει ως βάση τους την Ουάσινγκτον και κατοικούν σε ένα υπέροχο σπίτι το οποίο έχουν διακοσμήσει με πολύ φινέτσα και στυλ.

Το σπίτι της Καλομοίρας δεν έχει τίποτα να ζηλέψει

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της Καλομοίρας στο Instagram είχαμε την ευκαιρία να δούμε το χώρο τους ο οποίος είναι αρκετά άνετος και με spots που έχει διαμορφώσει η ίδια ώστε να παρέχει ασφάλεια στα παιδιά.

https://www.instagram.com/p/CYy33thLdlN

Το λευκό χρώμα δείχνει να κυριαρχεί ενώ τα ιδιαίτερα διακοσμητικά δίνουν μια cozy αίσθηση στους καλεσμένους. Ο μεγάλος γωνιακός καναπές, η τραπεζαρία και οι εντυπωσιακές βιτρίνες αποτελούν τα highlights του σαλονιού και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει εκεί φωτογραφίες της όμορφης οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CXR9Njmp086

Παραβάν, φωτάκια και 8 αντικείμενα ακόμα για να μεταμορφώσεις το μπαλκόνι

Το ξύλινο πάτωμα κάνει το σπίτι ακόμη πιο ζεστό ενώ η εντυπωσιακή ντουλάπα-γκαρνταρόμπα της τραγουδίστριας είναι ό,τι θα ήθελε κάθε stylish γυναίκα να έχει. Το σπίτι του ζευγαριού διαθέτει έναν υπέροχο κήπο στον οποίο απολαμβάνουν συχνά barbeque ή παίζουν με τα παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/BpEoTnrBrRM

«Προσπαθούμε να διατηρούμε ένα πρόγραμμα με ροή, οπότε μια συνηθισμένη ημέρα μου είναι κάπως έτσι: Ξυπνάω το πρωί και γυμνάζομαι. Αφού ξυπνήσουν τα παιδιά, τρώμε πρωινό, διαβάζω τα αγόρια για το σχολείο, τρώμε μεσημεριανό, διαβάζουμε λίγο ακόμη για το σχολείο, παίζουμε και τρώμε βραδινό, ώσπου φτάνει η ώρα του ύπνου. Το να υπάρχει πρόγραμμα, γνωρίζοντας ποια είναι η ρουτίνα της κάθε ημέρας, βοηθάει πραγματικά τα παιδιά να αισθάνονται ήρεμα και χαλαρά. Διοργανώνουμε και βραδιές ταινιών, ενώ, όταν ο καιρός είναι καλός, παίζουμε έξω, στην αυλή», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Καλομοίρα.

Πηγή κεντρικής: itskalomira

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι τους.