Anita Brand - Χάρης Χριστόπουλος: Το εντυπωσιακό τους loft στο Γκάζι είναι γεμάτο ιδέες διακόσμησης

Τσακιρίδου Χριστίνα
Anita Brand - Χάρης Χριστόπουλος: Το εντυπωσιακό τους loft στο Γκάζι είναι γεμάτο ιδέες διακόσμησης

Το ζευγάρι μαζί με τον γιος τους, κατοικούν στο κέντρο της Αθήνας και έχει δημιουργήσει ένα από τα πιο cozy σπίτια.

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύζυγός του, Anita Brand είναι ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια στην εγχώρια showbiz. Ο διάσημος φωτογράφος και η make up artist έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, με τον 2χρονο γιο τους, Χρήστο να επισφραγίζει τον έρωτά τους.

Το διάσημο ζευγάρι έχει εκλεπτυσμένο στιλ και αυτό απεικονίζεται στο σπίτι τους, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας. Κατοικούν στο Γκάζι, σε ένα πανέμορφο loft που αποτελεί το «καταφύγιό» τους. Σε παλαιότερη συνέντευξη του ο φωτογράφος αποκάλυψε πως βρήκε το συγκεκριμένο σπίτι το οποίο και μετέτρεψε σύμφωνα με την αισθητική του.

https://www.instagram.com/p/B8jkb8AJR-v

Chrissy Teigen-John Legend: Το penthouse τους στη Νέα Υόρκη συνδυάζει πολυτέλεια και φινέτσα

«Πριν από μια δεκαετία αποφάσισα να αγοράσω ένα παλιό εργοστάσιο στο γραφικά όμορφο Γκάζι, όπου μέσα σε αυτό υπήρχε και το σπίτι του βιομήχανου. Αφού προχωρήσαμε σε πλήρη κατεδάφιση, μετέτρεψα όλο τον χώρο σε σύγχρονα lofts. Πλέον διαμένω σε ένα από αυτά δέκα χρόνια τώρα και ομολογώ ότι θεωρώ το σπίτι μου τον ομορφότερο χώρο σε όλο τον κόσμο», ανέφερε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Το loft τους δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα luxury ξενοδοχείο

Το σπίτι του ζευγαριού διαθέτει ένα γκρι αυτοκίνητο που δεσπόζει στο καθιστικό και εντυπωσιάζει όσους το επισκέπτονται. Η διακόσμηση είναι minimal και αποτελείται από αγαπημένα vintage αντικείμενα, έπιπλα σε γκρι χρώμα και λευκές λεπτομέρειες.

«Αυτό που αγαπάμε πολύ σε αυτό το σπίτι είναι ότι έχουμε τη δυνατότητα να περπατάμε μέσα ελεύθερα και να κινούμαστε γύρω του δίχως εμπόδια», έχει δηλώσει ο Χάρης Χριστόπουλος.

Το loft είναι διώροφο και έχει εμφανείς επιρροές από το industrial style. Η διάσημη make up artist έχει βάλει τις προσωπικές της πινελιές στον χώρο, προσθέτοντας κάδρα, ταπετσαρίες και λουλούδια.

https://www.instagram.com/p/CJeooTypdnt

Πηγή κεντρικής: harrischristopoulos

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του ζευγαριού.