Chrissy Teigen-John Legend: Το penthouse τους στη Νέα Υόρκη συνδυάζει πολυτέλεια και φινέτσα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Chrissy Teigen-John Legend: Το penthouse τους στη Νέα Υόρκη συνδυάζει πολυτέλεια και φινέτσα

Το διάσημο ζευγάρι αγόρασε 2 σπίτια στην γειτονιά Nolita και δημιούργησε μια αξιοζήλευτη κατοικία.

Ο John Legend και η Chrissy Teigen αποτελούν ζευγάρι-πρότυπο του Hollywood. Μετρούν 9 χρόνια έγγαμου βίου και έχουν αποδείξει πως η αγάπη τους δυναμώνει ολοένα και περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τα 2 τους παιδιά να είναι η μόνιμη πηγή της ευτυχίας τους.

Το μοντέλο και ο τραγουδιστής πούλησαν το σπίτι τους στο Beverly Hills έναντι του ποσού των 16,8 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα πάντα με το μεσιτικό γραφείο Marshall Peck. Πρόκειται ένα σπίτι που έχουμε θαυμάσει αμέτρητες φορές μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram, όπου μοιράζονται καθημερινές στιγμές.

Η Teigen και ο Legend αγόρασαν ένα μαγικό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη όπου μένουν με τα παιδιά τους κάθε φορά που ταξιδεύουν στην πόλη. Το ζευγάρι είχε αρχικά επενδύσει σε 2 διαμερίσματα στη γειτονιά Nolita του Manhattan, τα οποία ανακαίνισε και δημιούργησε το πιο cozy, πολυτελές penthouse, το οποίο πλέον το πουλάει στην τιμή των 18 εκατομμυρίων δολαρίων.

https://www.instagram.com/p/CePZCqUPYQV

Αν θες να πουλήσεις το σπίτι σου πιο ακριβά, κάνε 5 αλλαγές για να δείχνει πιο πολυτελές

Το σπίτι της Chrissy Teigen και του John Legend είναι απλά μαγικό

Το luxury διαμέρισμα διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 7 μπάνια. Ναι, κι όμως. Βρίσκεται σε μια γειτονιά του Manhattan και απέχει τρία οικοδομικά τετράγωνικα από την China Town. Η συγκεκριμένη περιοχή θεωρείται μια από τις πιο in σύμφωνα πάντα με τους μεσίτες.

Διακοσμημένο με βαριά, ξύλινα έπιπλα και ιδιαίτερα διακοσμητικά, το σπίτι τους προσφέρει μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης και πολυτέλειας. Τα 3 τζάκια και η ζεστή urban αισθητική που επικρατεί στον χώρο κάνουν το σπίτι ένα από τα πιο αξιοζήλευτα spots στην Νέα Υόρκη. Το καλύτερο σημείο είναι αναμφίβολα το bar όπου οι καλεσμένοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα αγαπημένα τους ποτά και να συζητήσουν με το ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/CeMweKdsmEy

Οι παροχές όμως δεν σταματούν εδώ αφού το πολυτελές penthouse διαθέτει μια ονειρική ταράτσα με μαγευτική θέα. Τα μεγάλα, γυάλινα παράθυρα βοηθούν να είναι ακόμη πιο φωτεινός ο χώρος ενώ η ταράτσα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα κορυφαία rooftop bars της πόλης.

https://www.instagram.com/p/Cdd-mxrPdUj

Πηγή κεντρικής: chrissyteigen