Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με μαγιό, δείχνει τις ραγάδες της και παίρνει χιλιάδες likes από γυναίκες

Παυλίνα Μητροφάνη
Η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με μαγιό, δείχνει τις ραγάδες της και παίρνει χιλιάδες likes από γυναίκες

Η νέα φωτογραφία με μοβ μπικίνι της 34χρονης, αφότου μίλησε για τις ραγάδες της εγκυμοσύνης. 

Η Χριστίνα Μπόμπα, μιλάει για ακόμη μια φορά με απόλυτη ειλικρίνεια για τις αλλαγές που έχει δει στο σώμα της μετά τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της και τις οποίες αγκαλιάζει με αγάπη, και μας παραπέμπει στον δρόμο που όλες οι γυναίκες πρέπει να ακολουθήσουμε, του self love.

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να αγαπάς, να σέβεσαι και να αποδέχεσαι τον εαυτό σου γι’ αυτό ακριβώς που είναι και η 34χρονη influencer μάς περνά το πιο όμορφο μήνυμα μέσα από μια νέα τοποθέτησή της.

Είδαμε το φόρεμα που θα φορέσει η Χριστίνα Μπόμπα στη βάφτιση των διδύμων και έχει ελληνική υπογραφή

Η Χριστίνα Μπόμπα δείχνει τις ραγάδες που απέκτησε στην κοιλιά από την εγκυμοσύνη της

Στην εντυπωσιακή γυναίκα, αρέσει να διατηρεί άμεση επικοινωνία με τους ακολούθους της και σε πρόσφατη αλληλεπίδραση, έκανε για άλλη μία φορά ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου και απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια σε πολλές απορίες που είχαν οι followers της.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε, ήταν και αυτή αναφορικά με τις ραγάδες που απέκτησε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και οι οποίες απασχολούν αρκετές μαμάδες και όχι μόνο.

xristina_mpompa.jpeg

Η ερώτηση του ακόλουθου της Χριστίνας Μπόμπα ήταν η εξής: «Τι έκανες με τις ραγάδες;», και εκείνη έδωσε την πιο ειλικρινή απάντησή της, συνοδεύοντάς τη με μία ακόμα πιο ειλικρινή φωτογραφία. «Ακόμα είναι εδώ», απάντησε δείχνοντας μαζί και μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η κοιλιά με της ραγάδες που απέκτησε από την εγκυμοσύνη της.

https://www.instagram.com/p/CgT65ocKJmL

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει ξανά αναφερθεί στα κιλά της εγκυμοσύνης της μέσω story της, όταν ήταν ακόμα Νοέμβριος και είχε μιλήσει ανοιχτά για τα κιλά της εγκυμοσύνης. Πιο συγκεκριμένα είχε γράψει στην περιγραφή της φωτογραφίας: «Σήμερα είπα να ξεκινήσω διατροφούλα και γυμναστική. Είπα να σας δείξω πού ξεκινάμε και πού τελειώνουμε».

Έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα κιλά της εγκυμοσύνης

Η ίδια, όπως έχει παραδεχθεί στο παρελθόν και μιλώντας για τη δική της περίπτωση, ότι τα κιλά της εγκυμοσύνης δεν χάνονται εύκολα. Κάτι που καθόλου δεν την είχε ενοχλήσει τότε και όπως φαίνεται εξακολουθεί να μην την ενοχλεί. Απολαμβάνει την πιο όμορφη εμπειρία, αυτή της μητρότητας και ταυτόχρονα έχει αποδεχτεί και αγκαλιάσει την Χριστίνα έτσι όπως είναι, ναι και με τις ραγάδες τις.

Δεν υπάρχει πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο από την εμφάνιση ραγάδων στο σώμα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αγαπάς, γιατί είναι μέρος του «εγώ» σου και όχι να το επικρίνεις.

«Για μένα χάνονται δύσκολα, δεν έχω χάσει πολλά. Έχω ακόμα περίπου 8-9 να χάσω μπορεί και 10. Βέβαια δεν προσπαθώ και πολύ ακόμα. Προσπαθώ να τρώω υγιεινά, αλλά οι ποσότητες είναι πολύ μεγάλες γιατί λόγω θηλασμού, πεινάω. Δεν γυμνάζομαι. Δεν είμαι έτοιμη. Αλλά προς το παρόν, απολαμβάνω αυτό που ζω τώρα», είχε πει μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα, απαντώντας στις ερωτήσεις των ακολούθων της.