Τα 5 πιο Instagramικά παιδικά δωμάτια των celebrities που θα θες να αντιγράψεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τα 5 πιο Instagramικά παιδικά δωμάτια των celebrities που θα θες να αντιγράψεις

Oι μαμάδες της εγχώριας showbiz έχουν διακοσμήσει το χώρο των παιδιών τους με πολύ μεράκι και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Δεν είναι λίγες οι Ελληνίδες celebrities (Ιωάννα Τούνη, Μαίρη Συνατσάκη, Λάουρα Νάργες κ.ά) που ανακοίνωσαν φέτος την εγκυμοσύνη τους, ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους πάντες. Η μητρότητα είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορούν να συμβούν στη ζωή της κάθε γυναίκας και να την αλλάξουν για πάντα.

Το εγχώριο star system έχει πολλές αξιοζήλευτες οικογένειες και τρυφερές μανούλες που δημοσιεύουν συχνά στα social media στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τα παιδιά τους. Η αλήθεια είναι πως δύσκολα μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους celebrities του Hollywood σε θέματα διακόσμησης αφού κατοικούν σε υπερπολυτελή σπίτια και μοντέρνα διαμερίσματα εκατομμυρίων.

Το παιδικό δωμάτιο είναι ένας από τους χώρους που οι επώνυμοι γονείς επιμελούνται λεπτομερώς, θέλοντας να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό για τα παιδιά τους. Το ροζ, το γαλάζιο και τα παστέλ χρώματα κυριαρχούν ωστόσο αρκετές είναι οι μαμάδες που επιλέγουν ουδέτερα και φωτεινά χρώματα για το δωμάτιο του γιου ή της κόρης τους.

Με αφορμή τη νέα στέγη της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ ρίξαμε μια ματιά και στη στέγη της στη Βούλα

Τα 5 πιο Instagramable παιδικά δωμάτια των Ελληνίδων celebrities

1) Δούκισσα Νομικού

Η παρουσιάστρια είναι μητέρα 2 παιδιών (Σάββας και Αναστασία Θεοδωρίδη) και έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη διακόσμηση των παιδικών δωματίων. Το ροζ χρώμα βρίσκεται κυριολεκτικά παντού στο δωμάτιο της μικρής Αναστασίας και όπως θα δεις παρακάτω, η Δούκισσα δείχνει υπερήφανη για το αποτέλεσμα.

1659955974526-270215414-doukissa1.jpg

2) Χριστίνα Κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά έχει μιλήσει δημόσια για το ταξίδι της στη μητρότητα και την απόφαση να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Ουγκάντα. Η γνωστή σχεδιάστρια και η κορούλα της είναι πλέον αχώριστες και η μικρή Ada διαθέτει ένα από τα ωραιότερα παιδικά δωμάτια.

1659955994194-690602548-kontova2.jpg

3) Αθηνά Οικονομάκου

Η ηθοποιός-influencer ασχολείται ενεργά με την μόδα και διαθέτει υπέροχο γούστο και boho αισθητική. Τα δωμάτια των παιδιών της δεν θα μπορούσαν να μην έχουν τις προσωπικές της πινελιές.

1659956005524-804033219-oikonomakou3.jpg

4) Ευγενία Δημητροπούλου

Η Ευγενία Δημητροπούλου γέννησε την κορούλα της πριν περίπου ένα χρόνο και η χαρά της δεν κρύβεται. Η δημοφιλής ηθοποιός έφτιαξε ένα super girly δωμάτιο στο οποίο το ροζ χρώμα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

1659956029795-271153590-dimitropoulou1.jpg

5) Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός έχουν αποκτήσει 3 παιδιά (Νάγια, Γιάννης, Μαίρη), τα οποία αποτελούν την no1 προτεραιότητά τους. Η οικοδέσποινα του «Happy Day» μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από το σπίτι της και έτσι εμείς έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα παιδικά δωμάτια και να πάρουμε ιδέες σε θέματα διακόσμησης.

1659957859175-879306028-tsimtsili1.jpg

Πηγή κεντρικής: athinao1konomakou

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες για να πάρεις έμπνευση.