Με αφορμή τη νέα στέγη της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ ρίξαμε μια ματιά και στη στέγη της στη Βούλα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Με αφορμή τη νέα στέγη της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ ρίξαμε μια ματιά και στη στέγη της στη Βούλα

Η μονοκατοικία που μένει με τα παιδιά της στα Νότια Προάστια είναι βγαλμένη από το Pinterest. 

Η Φαίη Σκορδά είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα της Ελληνικής τηλεόρασης. Το μεσημέρι της Τετάρτης, επιβεβαιώθηκε και η νέα της τηλεοπτική στέγη μετά το πολυετές «διαζύγιο» από τον ΑΝΤ1.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση του σταθμού του Φαλήρου:

«Ο ΣΚΑΪ υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του, τη Φαίη Σκορδά.

Η Φαίη, έχει δημιουργήσει μια ακλόνητη και διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης με το τηλεοπτικό κοινό, με τη δυναμική προσωπικότητά της, την ευγένεια που την ακολουθεί πιστά σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, το ειλικρινές χαμόγελο, την ευθύτητα, τη διάθεση για χαρά που θέλει να μοιράζεται με τους τηλεθεατές της.

Καλωσορίζουμε τη Φαίη στον ΣΚΑΪ από όπου θα μας λέει φέτος με το δικό της, μοναδικό τρόπο την πιο γλυκιά «καλημέρα», και ευχόμαστε μια όμορφη και δημιουργική τηλεοπτική χρονιά!».

Με αφορμή τη νέα της τηλεοπτική στέγη, ας ρίξουμε μια ματιά και στη στέγη της στα Νότια Προάστια

Η 42χρονη παρουσιάστρια μένει τα τελευταία χρόνια στα Νότια προάστια μαζί με τους 2 γιους της (Γιάννη και Δημήτρη Λιάγκα). Το νέο της σπίτι μετά το διαζύγιο από τον Γιώργο Λιάγκα βρίσκεται στα σύνορα Βούλας–Βάρης, αρκετά κοντά στην προηγούμενη κατοικία του πρώην ζευγαριού.

Όπως είχε αναφέρει το 2018 η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» της Κατερίνας Καινούργιου, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 αγόρασε ένα εντυπωσιακό σπίτι θέλοντας να κάνει μια καινούρια αρχή αμέσως μετά τον χωρισμό.

Η μεζονέτα της βρίσκεται σε γωνιακό οικόπεδο, κόστισε αρκετές χιλιάδες ευρώ και είναι πολύ κοντά στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Η παρουσιάστρια το ανακαίνισε από την αρχή πριν μετακομίσει εκεί, θέλοντας να το προσαρμόσει πλήρως στο προσωπικό της γούστο και στυλ.

Το minimal-κλασικό σπίτι της Φαίης Σκορδά

Στο σπίτι της πρώην οικοδέσποινας του Πρωινού πρωταγωνιστούν οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις ενώ τα minimal έπιπλα συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους. Το λευκό χρώμα κυριαρχεί στο σαλόνι και την κουζίνα την ώρα που το μαρμάρινο πάτωμα δένει απόλυτα με τον χώρο. Μόνο τυχαία δεν ήταν η συγκεκριμένη επιλογή αφού το μάρμαρο είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του interior design τα τελευταία χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CAGCG4OhP2M

Το σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά είναι όπως θα έλεγε και η ίδια «συγκλό»

Το υπνοδωμάτιο της Φαίης διαθέτει λιτές γραμμές, με το μπεζ, το λευκό και το γκρι να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στον χώρο. Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια πόζαρε εκεί με τις γάτες της, (Κεμάλ και Prince), δίνοντάς μας έμπνευση σε θέματα διακόσμησης.

skorda19.jpg

Ο εξωτερικός χώρος του σπιτιού είναι εξίσου εντυπωσιακός και διαθέτει ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι όπου η Φαίη και τα παιδιά απολαμβάνουν το πρωινό τους. Μερικά κομψά φυτά κοσμούν τη βεράντα και χαρίζουν αίσθηση γαλήνης.

Πηγή κεντρικής: fayskorda

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι της παρουσιάστριας.