Το σπίτι της Ρούλας Κορομηλά είναι ντυμένο στα λευκά και θα το αγαπήσεις για τη θετική του ενέργεια

Το σπίτι της Ρούλας Κορομηλά είναι ντυμένο στα λευκά και θα το αγαπήσεις για τη θετική του ενέργεια

Η παρουσιάστρια έχει μετατρέψει την μονοκατοικία της στην Κηφισιά στο πιο φιλόξενο σπίτι για τους φίλους και την οικογένειά της. 

Η Ρούλα Κορομηλά δεν υπήρξε μόνο η καλύτερη τηλεοπτική οικοδέσποινα των πιο μεγάλων show και εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και η καλύτερη στα του οίκου της. Το σπίτι στο οποίο διαμένει τα τελευταία δέκα χρόνια στην Κηφισιά, είναι πάντα ανοιχτό για όλους τους καλούς της φίλους.

https://www.instagram.com/p/Cd34fqTrGzL

Στα λευκά

Το λευκό είναι το αγαπημένο της χρώμα και αυτό που κυριαρχεί στο σπίτι της, το οποίο χαρακτηρίζει η λιτότητα και ταυτόχρονα η ζεστασιά σε συνδυασμό με τα έπιπλα από σκούρο ξύλο, τα οποία κάνουν έναν υπέροχο συνδυασμό με τους πίνακες ζωγραφικής που είναι διάσπαρτοι στο χώρο. Σημειολογικά μας έχει δώσει εξήγηση για αυτή την προτίμηση στο λευκό, κάνοντας μία ανάρτηση από την τραπεζαρία της και εστιάζοντας σε ένα βάζο με λευκά λουλούδια: «Τα λευκά λουλούδια λένε, πως συμβολίζουν καθαρότητα και η κομψότητα τους συμβολίζει την ευγένεια των συναισθημάτων μας. Το λευκό»

https://www.instagram.com/p/ChAc28ds-yb

Η διόροφη μονοκατοικία περιλαμβάνει στον πρώτο όροφο ένα μεγάλο σαλόνι το οποίο με ένα μικρό σκαλοπάτι οδηγεί στην κουζίνα της και σε έναν βοηθητικό χώρο που λειτουργεί ως αποθήκη. Ένας μεγάλος γωνιακός καναπές δεσπόζει στην μία πλευρά και ένας αντίστοιχα λευκός στην άλλη γωνία του δωματίου, δίπλα από την τραπεζαρία της που συνδυάζει το λευκό με τα ασημένια βάζα. Στον μεγάλο τοίχο του σαλονιού πάνω από το τζάκι, είναι τοποθετημένη φυσικά η τηλεόραση, εκεί που η Ρούλα, η οικογένεια και οι φίλοι της απολαμβάνουν τις ταινίες τους.

https://www.instagram.com/p/Ce_Xj_Ks07D

Η μεγάλη σκάλα οδηγεί στον επάνω όροφο, όπου βρίσκονται τα τρία δωμάτια και το μπάνιο. Στο μικρό χώρο δίπλα από την σκάλα υπάρχει μία άσπρη κονσόλα και αρκετά κάδρα στους τοίχους με φωτογραφίες της Ρούλας, προσωπικές αλλά και επαγγελματικές, θυμίζοντας κάποιες από τις ένδοξες στιγμές της τηλεοπτικής της πορείας. Και εδώ όπως σε όλo το σπίτι, υπάρχουν βάζα με λουλούδια. Eπιτραπέζια και επιδαπέδια.

https://www.instagram.com/p/CfZfkB6I5ha

Η κουζίνα είναι το βασίλειό της, γιατί η Ρούλα μαγειρεύει υπέροχα. Όσοι άλλωστε έχουν βρεθεί στον προσωπικό της χώρο, έχουν να πουν πως αν πας στο σπίτι της για επίσκεψη, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου κάνει το τραπέζι, για να σε ευχαριστήσει.

https://www.instagram.com/p/CPobWXuJzY-

Η κρεβατοκάμαρά της είναι λιτή και φυσικά σε συνδυασμό με το ανοιχτό ξύλο και το λευκό. Το καλύτερο ξύπνημα γίνεται πάντα από την μικρότερη ανηψιά της και κόρη του αδελφού της Θανάση Κορομηλά.

https://www.instagram.com/p/CZNbDgkhwx1

Το σαλόνι με την μεγάλη τζαμαρία έχει θέα στον καταπράσινο κήπο και στην μικρή πισίνα με τα κατάλευκα flamingos, η οποία το καλοκαίρι γίνεται το αγαπημένο spot για παιχνίδι όλη μέρα με τα ανίψια της.

https://www.instagram.com/p/Cg7L7oAsG20

Δείτε και στην photo gallery κάποια από τα αγαπημένα σημεία της Ρούλας στο σπίτι της.