Jennifer Lopez-Ben Affleck: Η βίλα τους στο Los Angeles στεγάζει έναν παραμυθένιο έρωτα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Jennifer Lopez-Ben Affleck: Η βίλα τους στο Los Angeles στεγάζει έναν παραμυθένιο έρωτα

Οι νεόνυμφοι ζουν την απόλυτη ευτυχία σε μια κατοικία αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Λίγους μήνες μετά την επανασύνδεσή τους, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έκαναν ένα μεγάλο βήμα στη σχέση τους, αγοράζοντας μία βίλα αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων στο Bel-Air του Los Angeles. Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, οι Bennifer αναζητούσαν σπίτι στο Bel Air και στο Holmby Hills από τον Ιούλιο του 2021.

Το ακίνητο είχε αρχικά τεθεί προς πώληση για 65 εκατομμύρια δολάρια τον Φεβρουάριο, από τον δισεκατομμυριούχο του Τέξας Todd Lemkin, ο οποίος απέκτησε το σπίτι το 2016 για 27,6 εκατομμύρια.

Το σπίτι χτίστηκε τη δεκαετία του 1930 και σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα Paul Williams, αν και έχει υποστεί σαφώς ορισμένες μεγάλες τροποποιήσεις τα τελευταία χρόνια.

Η βίλα των Bennifer είναι ο ορισμός της πολυτέλειας

Το κτήμα 1.800 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει 10 υπνοδωμάτια, 17 μπάνια, 7 γκαράζ, μια κινηματογραφική αίθουσα, μπαρ και γυμναστήριο. Το σπίτι διαθέτει τεράστιο κεντρικό κήπο με γκαζόν, πισίνα και εκπληκτική θέα σε ένα γήπεδο golf της περιοχής.

spiti_lopez2.png

Πηγή φωτογραφίας: MLS

Ο κουζίνες πρωταγωνιστούν στο σπίτι του ζευγαριού αφού στο εσωτερικό της πολυτελούς κατοικίας υπάρχει μια κύρια κουζίνα, μια πλήρως εξοπλισμένη για catering και 2 επιπλέον κουζίνες για το προσωπικό και τους καλεσμένους. Πηγές του TMZ ανέφεραν ότι το ζευγάρι σχεδιάζει να ζήσει εκεί με τα παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/CbYOqRcqfHr

Αυτό είναι το σπίτι που μένουν Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος & είναι υπέροχο. Cheers!

Η κατοικία των Bennifer είναι χτισμένη σε 3 επίπεδα και περιλαμβάνει: κινηματογράφο, κελάρι κρασιών και γραφείο με ξύλινη επένδυση, διπλές ντουλάπες και ένα μονό μπάνιο με εντυπωσιακό μάρμαρο.

spiti_lopez1.jpg

Πηγή φωτογραφίας: MLS

Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι αρκετά τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει δικό της καθιστικό, διπλά μπάνια και δωμάτιο-ντουλάπα. Ένα από τα 17 μπάνια έχει παστέλ ροζ και χρυσό χρώμ, ενώ μια vintage χρυσή μπανιέρα δεσπόζει στον χώρο. Στον κάτω όροφο βρίσκεται το γυμναστήριο και η ιδιωτική «σουίτα ασφαλείας» για τους σωματοφύλακες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: apimages.com