Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης είναι μαζί 20 χρόνια και το σπίτι τους είναι γεμάτο αγάπη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης είναι μαζί 20 χρόνια και το σπίτι τους είναι γεμάτο αγάπη

H παρουσιάστρια και ο πρώην πολίστας έχουν ένα από τα ωραιότερα σπίτια της εγχώριας showbiz.

Η Μπέττυ Μαγγίρα μπορεί να βρίσκεται καθημερινά μπροστά από τις κάμερες ωστόσο έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η παρουσιάστρια ζει μία ήρεμη ζωή μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη και τις δύο κόρες τους, Ανδριάννα και Καλλινίκη.

Η παρουσιάστρια Open και της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και ο πρώην πολίστας μετρούν 20 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Οι δυο τους έχουν ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι λίγες οι φορές που ποστάρουν στιγμιότυπα από την καθημερινότητα μέσα στο σπίτι τους.

Το εντυπωσιακό σπίτι Μαγγίρα-Μάζη θα σε εμπνεύσει

Το ερωτευμένο απολαμβάνει στο έπακρο τις οικογενειακές στιγμές με τις κόρες του και μοιράζεται συχνά στο Instagram μερικές από τις αγαπημένες γωνίες του χώρου που στεγάζει την ευτυχία τους.

Tο άνετο σαλόνι τους διαθέτει ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι, γκρι καναπέ-γωνία και μια λευκή, ψηλή βιβλιοθήκη. Το θερμό φως (στις αποχρώσεις του κίτρινου) επικρατεί στον χώρο ενώ τα ιδιαίτερα φωτιστικά αποτελούν αδυναμία της παρουσιάστριας. Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς αρκετές selfie φωτογραφίες της ή στιγμιότυπα με τις κόρες της.

https://www.instagram.com/p/CIQLDl8gpJY

Η διπλή γιορτή της Μπέττυς Μαγγίρα και η διπλή σύμπτωση με το όνομά της

Το ξύλινο πάτωμα δένει αρμονικά με τα υπόλοιπα στοιχεία και αποτελεί αγαπημένο spot της 48χρονης και των μικρών κοριτσιών. Μαμά και κόρες παίζουν εκεί διάφορα παιχνίδια ή απολαμβάνουν ανέμελες το πρωινό τους.

Οι πίνακες ζωγραφικής που κοσμούν το σπίτι έχουν έντονα χρώματα και προσθέτουν ζεστασιά. Η εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα της παρουσιάστριας και οι καθρέπτες όπου φωτογραφίζεται στεγάζονται λίγο πιο δίπλα ενώ η κουζίνα παραμένει σημείο συνάντησης για την αγαπημένη οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/BF6EKI9Icor

Πηγή κεντρικής: betty_maggira

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του ζευγαριού για να πάρεις ιδέες και έμπνευση.