Η διπλή γιορτή της Μπέττυς Μαγγίρα και η διπλή σύμπτωση με το όνομά της

Κατερίνα Μπούσιου
Η διπλή γιορτή της Μπέττυς Μαγγίρα και η διπλή σύμπτωση με το όνομά της

Εσείς ξέρατε ότι το βαφτιστικό της όνομα είναι Δέσποινα; Η παρουσιάστρια έζησε μία υπέροχη και γεμάτη χιούμορ εορταστική μέρα. 

Μέρα διπλής χαράς ήταν η χθεσινή για την Μπέττυ Μαγγίρα, αφού εκτός από την ονομαστική της εορτή γιόρτασε και τα γενέθλιά της. Αυτός ο διπλός εορτασμός, έφερε και μία διπλή σύμπτωση που την έκαναν να γελάσει.

Η Δέσποινα...Μπέττυ

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι το υποκοριστικό της ως Μπέττυ προέρχεται από το Δέσποινα. Η παρουσιάστρια λοιπόν χθες είχε την ονομαστική της εορτή και χρειάστηκε να μας κάνει αυτή την διευκρίνηση για το όνομα της, καθώς αυτό το γνωρίζουν μόνο οι στενοί της φίλοι. Και όχι μόνο είχε γιορτή αλλά και γενέθλια μαζί. Την διπλή της χαρά την μοιράστηκε μαζί μας με μία της ανάρτηση έξω από μία βίλα που έφερε το όνομά της! Με το χιούμορ που την διακρίνει δεν περιμέναμε τίποτε λιγότερο. Η ίδια το διακωμώδησε όπως άξιζε: «Tώρα πια και Βίλα! Χρόνια μου πολλά λοιπόν -γενέθλια και γιορτή καθότι Δέσποινα- και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν! Τα φιλια μου και την αγάπη μου».

https://www.instagram.com/p/ChRnGLrgx8g

Λίγο νωρίτερα η παρουσιάστρια η οποία έκλεισε τα 48 της χρόνια, είχε ανακαλύψει μέχρι και παγωτατζίδικο - καντίνα που φέρει το όνομά της. Διπλή σύμπτωση στην διπλή γιορτή.

maggira2.jpg

Λίγο πριν την 13η επέτειο του γάμου της

Στις διακοπές της στις Κυκλάδες με τον σύζυγό της Ανδρέα Μάζη και τις δύο τους κόρες, την 12χρονη Αντριάνα και την 9χρονη Καλλινίκη, η οποία έχει το όνομά της μαμάς της Μπέττυς, η παρουσιάστρια μας έχει χαρίσει φέτος, πολύ όμορφες στιγμές της. Τέτοιες, για να θαυμάσουμε για μία ακόμη φορά το υπέροχο σώμα της. Άλλωστε στην αρχή της καριέρας της, είχε ασχοληθεί με το μόντελινγκ.

Το μαύρο bikini είναι το αγαπημένο μαγιό και της Μπέττυς Μαγγίρα

https://www.instagram.com/p/CgmEMfvM6FM

Η Μπέττυ μπορεί να είναι περήφανη για τα χρόνια που περνούν και για το ότι μεγαλώνει πολύ όμορφα, αλλά τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με την περηφάνια που νιώθει για την υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει. Με τον σύζυγό της και πρώην πολίστα Δημήτρη Μάζη γνωρίστηκαν πριν ακριβώς 20 χρόνια και παντρεύτηκαν το 2009 με πολιτικό γάμο, λίγο πριν γεννήσει την πρώτη της κόρη. Φέτος τον Σεπτέμβριο το ζευγάρι θα γιορτάσει την 13η επέτειο του γάμου του.

https://www.instagram.com/p/Ce_7VYVMZtT

Για το πόσο θαυμάζει τον σύζυγό της η Μπέττυ μας το έδειξε φέτος με μία υπέροχη φωτογραφία με εκείνον και τις δύο του κόρες, γράφοντας μάλιστα πως είναι και ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου.