Το μοντέρνο σπίτι της Κλέλιας Ανδριολάτου θα μπορούσε να είναι ένα ακόμη σκηνικό του Maestro

Κατερίνα Μπούσιου
Το μοντέρνο σπίτι της Κλέλιας Ανδριολάτου θα μπορούσε να είναι ένα ακόμη σκηνικό του Maestro

Η τηλεοπτική ηρωίδα της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro», από τους Παξούς, στο καταφύγιό της στο κέντρο της Αθήνας. 

Στον πρώτο μεγάλο της πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση, η Κλέλια Ανδριολάτου αναστατώνει ήδη τη ζωή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην νέα του σειρά «Maestro» στο Mega. Η ιδιαίτερη ομορφιά της αλλά και το ταλέντο της φάνηκαν από τα πρώτα επεισόδια, στην σειρά με την μοναδική κινηματογραφική αισθητική. Την ίδια ξεχωριστή αισθητική, έχει και το διαμέρισμά της στο κέντρο της Αθήνας.

https://www.instagram.com/p/ChwWpheofPR

Ντυμένο στα λευκά

Η Κλέλια λόγω ιδιοσυγκρασίας, αλλά και λόγω του modeling, λατρεύει τα ταξίδια. Ίσως αυτό να έπαιξε τον ρόλο του, ώστε το σπίτι στο οποίο μένει, να της χαρίζει την ηρεμία και την ζεστασιά που χρειάζεται μετά από κάθε επιστροφή της. Το λευκό, το γκρι και το χρώμα του ξύλου, συνδυάζονται μοναδικά, δημιουργώντας ένα μοντέρνο διαμέρισμα, με ελάχιστες girly πινελιές. Το σαλόνι του σπιτιού της, έχει στον ένα του τοίχο μία μεγάλη άσπρη βιβλιοθήκη και φυσικά την τηλεόραση. Από εκεί που και εκείνη θα απολαμβάνει τα επεισόδια της νέας σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, στην οποία και πρωταγωνιστεί. Την εικόνα μας την είχε αποκαλύψει την εποχή που είχε ένα μικρό ατύχημα, το οποίο την ανάγκασε να χαρεί την θαλπωρή του σπιτιού της, λίγο περισσότερο από όσο το συνήθιζε.

andriolatou_saloni.jpg

Από τις φωτογραφίες που έχει μοιραστεί μαζί μας στο προφίλ της στο Instagram, μας έχει δείξει και μία γωνιά του σαλονιού στον άνετο γωνιακό καναπέ της, να βλέπει αυτή τη φορά τις ταινίες της στον υπολογιστή της με το απαραίτητο ποπ κορν ανά χείρας.

https://www.instagram.com/p/Cch6NXjLmcH

Γεμάτη με βιβλία που έχουν να κάνουν με την μόδα αλλά και με τον κινηματογράφο είναι η ξύλινη βιβλιοθήκη της.

Κλέλια Ανδριολάτου: Με φόντο τα ελληνικά νησιά φοράει τα πιο stylish μαγιό του καλοκαιριού

andriolatou2.jpg

Τα φυτά εσωτερικού χώρου δίνουν μία ξεχωριστή και απαραίτητη χρωματική νότα στο διαμέρισμά της.

andriolatouspiti3.jpg

To λευκό κυριαρχεί φυσικά και στην κρεβατοκάμαρά της.

https://www.instagram.com/p/CLi_YMPFTAD

Το μεγάλο ξύλινο τραπέζι στην φωτεινή κουζίνα της με τα επίσης λευκά ντουλάπια και τους τοίχους σε γκρι απόχρωση, είναι εκεί που παίρνει συνήθως το πρωινό της, αλλά και εκεί που πειραματίζεται στην μαγειρική. Ανοίγοντας μάλιστα και μόνη της φύλλο για πίτες. Ή τουλάχιστον το προσπαθεί.

https://www.instagram.com/p/CH5GlzAlfYa

Ένας χώρος που αγαπά ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, είναι η ευρύχωρη βεράντα της με τα γκρι ψάθινα έπιπλα. Εκεί που υποδέχεται και τους φίλους της.

andriolatouspiti4.jpg

Η αισθητική στην διακόσμηση, φαίνεται πως είναι οικογενειακή υπόθεση. Το βλέπουμε και στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε μαζί μας από το πατρικό της στο χωριό, στο Κατάκολο Ηλείας. Εκεί που στο σαλόνι δεσπόζουν οι φωταγραφίες όλες τις οικογένειας, σαν να διηγούνται τις αναμνήσεις των παιδικών της χρόνων. «Φυλάνε αγάπη, όνειρα και ορμή» αυτές οι φωτογραφίες, όπως έγραψε η ίδια.

https://www.instagram.com/p/CR--ilpjAKe

Στην πολυαναμενόμενη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία κάνει πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου, η Κλέλια θα υποδυθεί την...Κλέλια. Μία μαθήτρια με μουσικό ταλέντο στο σχολείο που θα κληθεί να διδάξει ο νέος δάσκαλος, τον οποίο και θα υποδυθεί ο Χριστόφορος. Μεταξύ τους αναπτύσσεται ένας δυνατός έρωτας, που έχει να αντιμετωπίσει τις οικογενειακές προκαταλήψεις, αλλά και την κλειστή κοινωνία των Παξών, που κρύβει μυστικά και παθογένειες αρκετών χρόνων που βγαίνουν πια στην επιφάνεια. Ας πάρουμε μία γεύση από το τρέιλερ της σειράς.