Το σπίτι της Δανάης Μπάρκα έχει λουλούδια παντού και είναι γεμάτο από την θετική της ενέργεια

Κατερίνα Μπούσιου
Το σπίτι της Δανάης Μπάρκα έχει λουλούδια παντού και είναι γεμάτο από την θετική της ενέργεια

Ανθοστολισμένο το διαμέρισμα στο Xαλάνδρι όπου μένει τα τελευταία χρόνια η Δανάη Μπάρκα.

Η σχέση της ηθοποιού και παρουσιάστριας του «Πάμε Δανάη», Δανάης Μπάρκα με την φύση είναι ιδιαίτερη. Μας το δείχνει συχνά από το προφίλ της στο Instagram, όταν περνά σχεδόν κάθε της Σαββατοκύριακο, στο αγαπημένο κτήμα της οικογένειας στην Μεσσηνία. Το σπίτι της ωστόσο στην Αθήνα είναι γεμάτο λουλούδια σε όλες τις μορφές, φυσικές ή τεχνητές. Και δίνουν μία άλλη διάσταση στον προσωπικό της μοντέρνο και φωτεινό χώρο.

https://www.instagram.com/p/Ca4jQ4QMQ7n

Cocooning με στυλ

Σε αυτό το σπίτι που είναι ουσιαστικά το πατρικό της, η Δανάη έχει δημιουργήσει το μικρό της βασίλειο. Γεμάτο ζεστασιά και πλημμυρισμένο από τα γέλια των δεκάδων φίλων της που την επισκέπτονται, με εκείνη να είναι η καλύτερη οικοδέσποινα. Φουλ από τα θετικά της vibes και την ενέργειά της.

https://www.instagram.com/p/CNSD14XAFPD

Της αρέσει να μαγειρεύει, λατρεύει να δίνει αγάπη στους δικούς της ανθρώπους, είτε αυτοί, είναι η μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης τον οποίο νιώθει ως δεύτερο πατέρα της, είτε είναι οι κολλητοί της φίλοι, είτε η πασίγνωστη πια γιαγιά Τούλα, η οποία έχει γίνει σχεδόν influencer όπως και εκείνη. To σαλόνι της είναι ότι πιο cozy έχεις δει και η Δανάη μας αποδεικνύει πως έχει μία πολύ ωραία αισθητική. Το μοντέρνο τζάκι, η άσπρη βιβλιοθήκη τα πολύχρωμα υφάσματα που έχει επιλέξει για τον καναπέ της και φυσικά τα λουλούδια, που είτε σε φυσική μορφή είτε ως καλλιτεχνική παρέμβαση σε πίνακες δίνουν χαρά στην ατμόσφαιρα. Είναι και ένα ωραίο σημείο για σπιτική κούρα ομορφιάς με τις φίλες της.

https://www.instagram.com/p/CJgU34BMdFA

Στην άλλη πλευρά του σαλονιού, δημιουργείται μία φωτεινή γωνία με τις μεγάλες τζαμαρίες που βλέπουν στην βεράντα της. Αυτονόητο ότι είναι γεμάτη με λουλούδια. Υπέροχο μέρος και για να διαβάσει το βιβλίο της και να χαλαρώσει μετά από μία κουραστική τηλεοπτική μέρα (προσέξτε και το ιδιαίτερο τραπέζι το οποίο γίνεται και το κεντρικό της βεράντας όταν το καλοκαίρι ανοίγουν οι τζαμαρίες και ενώνουν το εσωτερικό με το εξωτερικό του σπιτιού).

https://www.instagram.com/p/CZZYW-qsgjU

Η μοντέρνα μαρμάρινη τραπεζαρία, (με λουλούδια επί 3 τριγύρω της) καμιά φορά στην διάρκεια της ημέρας, μετατρέπεται και σε ένα μικρό γραφείο, για τις υποχρεώσεις της εκπομπής, αλλά και όταν χρειάζεται να μελετήσει έναν ρόλο. Η Δανάη από το 2016 μέχρι σήμερα, παρά τις τηλεοπτικές υποχρεώσεις της, δεν εγκατέλειψε την αγάπη της για την υποκριτική.

barkaspiti5.jpg

Κάθε τι στην διακόσμηση, ειδικά στα μεγάλα ή μικρά τραπέζια έχει ιδιαιτερότητα. Και μετά τα λουλούδια, η Δανάη μας δείχνει και την αγάπη της για τα κεριά, που επίσης υπάρχουν σε αφθονία στο σπιτικό της. Μαζί βέβαια με τα δεκάδες βιβλία στις δύο βιβλιοθήκες της.

https://www.instagram.com/p/CcyPU2NMRNj

Trend επίσης στην διακόσμηση και οι πάντα ιδιαίτεροι δίσκοι διακόσμησης και τα βάζα σε όλες τις μορφές. Γυάλινα ή πήλινα.

https://www.instagram.com/p/CbU04Yuspy2

Το μπάνιο της είναι μοντέρνο και λειτουργικό, λιτό με τα γρανιτένια πλακάκια σε καφέ ζεστή απόχρωση.

barkaspiti7.jpg

Τα ωραιότερα Κυριακάτικα πρωινά με μία κούπα καφέ ανά χείρας, η Δανάη τα περνά στη μεγάλη και καταπράσινη βεράντα της.

https://www.instagram.com/p/CWiNtzQsziO

Τα έντονα χρώματα που υπάρχουν στο μεγάλο σαλόνι, στην τραπεζαρία αλλά και στο υπνοδωμάτιο της, συμπληρώνει και ένας από τους πίνακες ζωγραφικής, της Χριστίνας Μπέττα (και κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου) που είναι στενή της φίλη και συχνή επισκέπτρια στο σπίτι της.

https://www.instagram.com/p/CG7pHs6sMkN

Και πριν δείτε και στη photo gallery που ακολουθεί και άλλες γωνιές του υπέροχου σπιτιού της, να σας θυμίσουμε πως η Δανάη Μπάρκα με την εκπομπή της «Πάμε Δανάη» κάνει πρεμιέρα για 3η σεζόν στο Mega τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, για να κάνει τα πρωινά μας πιο φωτεινά και πιο χαρούμενα τηλεοπτικά. Φέτος η εκπομπή θα ξεκινά στις 10.50. Σταθερά στο πλευρό της, ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη, ο Γιώργος Κρικοριάν, η Βίκυ Παγιατάκη και ο Τίμος Ζαχαράτος.

Η Δανάη Μπάρκα έβγαλε τα ράστα και είναι πανέτοιμη - και πιο όμορφη από ποτέ - για την πρεμιέρα της

https://www.instagram.com/p/CiACZOfodH3