Blake Lively & Ryan Reynolds έχουν το ωραιότερο ρετρό σπίτι στη Νέα Υόρκη

Blake Lively & Ryan Reynolds έχουν το ωραιότερο ρετρό σπίτι στη Νέα Υόρκη
©2022 Evan Agostini

Το διάσημο ζευγάρι κατοικεί σε μια υπέροχη μονοκατοικία αξίας 6,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds είναι ένα από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα ζευγάρια στο Hollywood. Παντρεύτηκαν στο Charleston, της Νότιας Καρολίνα, στις 9 Σεπτέμβρη του 2012. Η νύφη φόρεσε custom-made νυφικό από τον οίκο Marchesa και ο γαμπρός κοστούμι του οίκου Burberry.

Tο ερωτευμένο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης, ανταλλάσσοντας βέρες σχεδιασμένες από τον Lorraine Schwartz. Στο γαμήλι πάρτι τραγούδησε η Florence Welch του συγκροτήματος «Florence and the Machine» η οποία ερμήνευσε τρία κομμάτια για το νεόνυμφο ζευγάρι αλλά και για τους καλεσμένους.

Hailey & Justin Bieber: H έπαυλή τους στο Beverly Hills έχει πισίνα, playroom και ό,τι άλλο θες

https://www.instagram.com/p/CFAOr8IB3ot

To υπέροχο σπίτι του Ryan Reynolds και της Blake Lively

Η 35χρονη και ο 45χρονος έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά (James, Inez και Betty). Το σπίτι που στεγάζει την οικογενειακή τους ευτυχία βρίσκεται στο Pound Ridge της Νέας Υόρκης. Το αγαπημένο ζευγάρι απέκτησε το συγκεκριμένο σπίτι το 2012, μόλις έξι μήνες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους.

https://www.instagram.com/p/BFKNSMdt_uQ

Το 2016 ο Ryan Reynolds πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία με την μητέρα του και στο background βλέπουμε το εξωτερικό του σπιτιού που απέκτησε με την γυναίκα της ζωής του. Όπως θα είδες στην παραπάνω φωτογραφία το ξύλινο σπίτι έχει γκρι αποχρώσεις ενώ τα παράθυρα και οι πόρτες έχουν κρεμ χρώμα. Το ζευγάρι έχει εγκαταστήσει και έναν πράσινο παραδοσιακό βρετανικού τύπου τηλεφωνικό θάλαμο.

ryan1.jpg

Η εντυπωσιακή μονοκατοικία τους έχει επτά υπνοδωμάτια, έξι μπάνια και έκταση 47 στρεμμάτων. Το διάσημο ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο τα posts τους στο Ιnstagram μας έχουν αποκαλύψει αρκετές από τις αγαπημένες τους γωνιές.

O διάσημος ηθοποιός έχει κατά καιρούς ποστάρει videos μέσα από το σαλόνι τους το οποίο έχει ξύλινα πάνελ και πίνακες από ηλιοβασιλέματα. Στην μία πλευρά του σαλονιού υπάρχει μια λευκή λάμπα γραφείου, ενώ στην άλλη βλέπουμε ένα ανοιχτόχρωμο φωτιστικό δαπέδου.

https://www.instagram.com/p/CLD5DQRAzwz

Η κουζίνα είναι ένα από τα αγαπημένα δωμάτια της ηθοποιού αφού μαγειρεύει συχνά για τον σύζυγο και τα παιδιά της. Η Blake Lively διαθέτει μια αξιοζήλευτη γκαρνταρόμπα η οποία στεγάζει τα αμέτρητα παπούτσια της καθώς και τις αγαπημένες της τσάντες.

lively2.jpg

Πηγή κεντρικής: apimages.com

Στο video που ακολουθεί μπορείς να δεις καλύτερα το σπίτι του διάσημου ζευγαριού.