Το σπίτι της Ελένης Φουρέιρα & του Αλμπέρτο Μποτία είναι μια ζεστή φωλιά για τον γιο τους

Το σπίτι της Ελένης Φουρέιρα & του Αλμπέρτο Μποτία είναι μια ζεστή φωλιά για τον γιο τους

Το υπερσύγχρονο σπίτι της Ελένης Φουρέιρα στη Βουλιαγμένη θα γίνει μια ζεστή φωλιά για να υποδεχτεί το μωρό της.

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Ελένη Φουρέιρα αφού σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία και οι πρόσφατες φήμες θέλουν την Ελένη να αποκτά ένα αγοράκι.

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανυπομονεί για τον ερχομό του μωρού τους, το οποίο θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους και θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά.

Πριν μερικές ώρες η Ελένη μας έδειξε τα πράγματα που παρέλαβε για το μωρό σε ασπρόμαυρο χρώμα με αστέρια.

foureira.jpg

Το υπερσύγχρονο σπίτι της Ελένης Φουρέιρα στη Βουλιαγμένη

Η Ελένη Φουρέιρα διατηρεί μια από τις ωραιότερες κατοικίες στα Νότια προάστια (και συγκεκριμένα στην Βουλιαγμένη) μαζί με τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μας έχει δείξει αρκετές γωνιές του σπιτιού της μέσα από τα posts που ανεβάζει στο Instagram.

Εμείς δεν έχουμε παρά να αντλήσουμε έμπνευση από τον μοντέρνο χώρο της, με το ευρύχωρο, άκρως φωτεινό σαλόνι, τον άνετο καναπέ και την υπέροχη θέα. Η διακόσμηση είναι minimal και οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις κυριαρχούν στον χώρο. Όπως θα δεις κι εσύ, το μπεζ, το κρεμ και το γκρι είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο σπίτι της Ελένης Φουρέιρα.

https://www.instagram.com/p/CLcNsMDgC1h

Η πλούσια γκαρνταρόμπα της τραγουδίστριας στεγάζεται στην κρεβατοκάμαρά της η οποία είναι σε τόνους του γκρι.

Πριν λίγα 24ωρα η 35χρονη τραγουδίστρια πόζαρε στο πλευρό του συντρόφου της, Αλμπέρτο Μποτία και ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με τον πιο γλυκό τρόπο. Η Ελένη Φουρέιρα θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή σε περίπου 3 μήνες και ανυπομονεί να γίνει μαμά για πρώτη φορά.

https://www.instagram.com/p/Ck599vBq_aC

Οι λευκοί καναπέδες και οι ολόσωμοι καθρέφτες κοσμούν το σαλόνι ενώ μια μεγάλη τζαμαρία οδηγεί στον εξωτερικό χώρο όπου βρίσκεται η πισίνα και ο κήπος.

https://www.instagram.com/p/CiX6bouKXoy

Οι παλαιότερες δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα περί μητρότητας

Σε συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» η τραγουδίστρια είχε αναφέρει: «Ιδανικά θα ήθελα να έχω ήδη δύο παιδιά. Το θέλω πάρα πολύ, ιδανικά θα ήθελα να έχω γίνει μητέρα. Δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες αυτό, ο γάμος με το παιδί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ένα χαρτί, μια σύμβαση είναι ο γάμος και μπορεί να ταλαιπωρηθείς στο τέλος».

https://www.instagram.com/p/Cja5jW3qDcN

Και συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ καλά. Βρίσκομαι σε μια σταθερή σχέση. Αισθάνομαι πολύ όμορφα γιατί αυτή η σταθερότητα με ηρεμεί. Επίσης πάντα είχα στο μυαλό μου την οικογένεια, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που μπορείς να επιλέξεις πότε ακριβώς θα έρθει στη ζωή σου. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι εύκολη για όλες τις γυναίκες. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι εύκολη ούτε για εμένα στην περίοδο που διανύω τώρα, λέω ότι αν είναι να έρθει, θα έρθει. Προτεραιότητά μου είναι κυρίως η απόκτηση ενός παιδιού και όχι ο γάμος. Δόξα τω Θεώ, εδώ και πολλά χρόνια είμαι με έναν άνθρωπο που πληροί απόλυτα αυτή την προϋπόθεση».

Το love story με τον Αλμπέρτο Μποτία

Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο γνωστός ποδοσφαιριστής είναι ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της εγχώριας showbiz τα τελευταία χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016 και παρά τον mini χωρισμό τους και τη σχέση από απόσταση κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να δημιουργήσουν οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/CQgRKLfA2su

«Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά. Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω «Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο». Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…» είχε δηλώσει η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στον Fipster.

Πηγή κεντρικής: foureira

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι της τραγουδίστριας.