Τα φύλλα pampas είναι αυτό που έλειπε από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Τα φύλλα pampas είναι αυτό που έλειπε από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το νέο trend διακόσμησης θα σου χαρίσει το πιο εντυπωσιακό και πρωτότυπο δέντρο για τις φετινές γιορτές.

Λιγότερες από 32 ημέρες έχουν μείνει μέχρι τα φετινά Χριστούγεννα και τα εμπορικά καταστήματα μας έχουν βάλει για τα καλά σε γιορτινό mood με τον στολισμό τους. Τα ροζ χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν κατακλύσει φέτος το feed μας με το hashtag #PinkChristmastree να μετρά σήμερα περισσότερες από 33,5 εκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Όπως θα έχεις κι εσύ διαπιστώσει, το ροζ χρώμα, οι παστέλ αποχρώσεις και τα περίτεχνα δέντρα είναι μόνο μερικά από τα hot trends που θα βλέπουμε παντού αυτή τη σεζόν.

Ο γνωστός διακοσμητής Jess Martin αποκάλυψε στο Ιdeal Home: «Kάθε Χριστούγεννα βλέπουμε νέους μοναδικούς τρόπους διακόσμησης για την εορταστική περίοδο και τα ροζ δέντρα φαίνεται να είναι το νέο μεγάλο trend φέτος.

Oι ειδικοί σε θέματα deco τονίζουν πως το ροζ Χριστουγεννιάτικο δέντρο ταιριάζει σε σπίτια με minimal διακόσμηση. Αν ο χώρος σου απαρτίζεται από πολύχρωμα items και «βαριά» επίπλωση, καλό θα ήταν να επενδύσεις σε ένα κλασικό, Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

https://www.instagram.com/p/ClDoN9IuBuZ

Το μεγάλο trend διακόσμησης για τα φετινά Χριστούγεννα

Τα φύλλα pampas αποτελούν φέτος την ωραιότερη πρόταση για το δέντρο σου. Θα τα βρεις στην αγορά σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο και τη διακόσμησή σου.

https://www.instagram.com/p/CIWN3t9jH7a

Το Pampas grass είναι ένα γοητευτικό διακοσμητικό γρασίδι με μακριά, σκληρά φύλλα που καταλήγουν σε ένα υπέροχο λουλούδι που θυμίζει φτερό. Αποτελεί νέα τάση διακόσμησης με την κομψότητά του να ταιριάζει σε κάθε χώρο. Φρέσκο ή αποξηραμένο, μπορεί να συνδυαστεί με πολλά από τα αγαπημένα σου διακοσμητικά αντικείμενα για να δώσει μια νέα πνοή.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικά ενδεικτικά παραδείγματα για να πάρεις ιδέες και να αντιγράψεις.

Η λίστα αγορών+3 ακόμη ιδέες για να «μυρίσει Χριστούγεννα» το σπίτι

Πηγή κεντρικής: daydreaminghues